Entertainment

Selma Omari over bevalling: "Ik snap dat heel veel mensen vragen hebben"

foto: YouTube: Selma Omarifoto: YouTube: Selma Omari
  1. Newschevron right
  2. Selma Omari over bevalling: "Ik snap dat heel veel mensen vragen hebben"

Dat veel mensen geïnteresseerd zijn in het leven van Selma Omari is een understatement. De 29-jarige vlogger is onlangs moeder geworden van haar eerste kind en dat zorgt voor veel vragen bij haar fans. Zo speculeert het internet erop los wie de babydaddy is en vragen velen zich onder meer af of ze bewust zwanger is geraakt. In haar nieuwste vlog gaat Selma voor het eerst in op de commotie rondom haar bevalling. Zo legt ze uit dat ze er momenteel nog niet klaar voor is om alle vragen te beantwoorden. "Ik wil eerst graag genieten van deze periode."

Selma Omari reageert op bevalling

Selma draait er in haar nieuwe video niet omheen en trapt meteen af met het nieuws rondom haar bevalling. "Ik heb echt lang nagedacht over hoe ik deze vlog ga beginnen. We just had a baby!", zegt ze trots. Vervolgens gaat ze dieper in op alle commotie rondom haar zwangerschap. "Ik snap dat mensen heel veel vragen hebben. Maar ik ben er op dit moment nog niet klaar voor om die te beantwoorden. Ik wil op dit moment vooral nog even genieten van deze periode met de kleine."

Haar fans hoeven echter niet bang te zijn dat er geen duidelijkheid komt. Zo maakt Selma bekend dat ze binnenkort zeker het een en ander zal gaan uitleggen. "Ik zal al jullie vragen gaan beantwoorden." Vooral ook omdat ze heel veel dingen online voorbij ziet komen die volgens haar niet waar zijn. "Mensen verzinnen allerlei verhalen, maar niks daarvan is waar." Daarnaast vindt Selma het belangrijk om authentiek te blijven en dingen op haar eigen manier te doen. "Ik hou ervan om mensen te verrassen als ik uiteindelijk met mijn verhaal kom. Maar ik hoop dat nu in ieder geval duidelijk is waarom ik een beetje aan was gekomen en mijn gezicht er wat voller uitziet."

Band met haar moeder

Later in de vlog gaat Selma dieper in op wat het moederschap voor haar betekent. Zo legt ze onder meer uit dat ze door het krijgen van een kind nu ook heel anders kijkt naar haar eigen moeder. "Ik had sowieso al veel respect voor mijn moeder, maar dat is nu alleen maar meer geworden." Volgens Selma voelt ze een enorme verantwoordelijkheid. "Ik heb echt nachten gehad dat ik even tot tien moest tellen en dacht: wow, ik moet de rest van mijn leven voor dit kind zorgen."

Haar moeder is ook degene die Selma momenteel vooral helpt bij het opvoeden van haar kind. "Ze staat me echt bij en vertelt me wat ik moet doen. Ook wil ze graag oppassen en weet ze wat ze moet doen als mijn kind klachten heeft. Door mijn bevalling ben ik heel anders naar het leven en naar het moederschap gaan kijken", aldus Selma, die niet kan voorkomen dat ze emotioneel wordt. "Oké, genoeg traantjes. Ik wilde dit gewoon graag even zeggen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie