Entertainment

Savage: concert Quavo in lege zaal nadat Chris Brown alle tickets opkoopt

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Savage: concert Quavo in lege zaal nadat Chris Brown alle tickets opkoopt

Quavo trad afgelopen weekend op in een relatief lege zaal en fans denken dat Chris Brown daar iets mee te maken heeft. Zo zou de zanger alle beschikbare kaarten hebben opgekocht, zodat Quavo voor schut zou staan bij zijn eigen concert. Op social media circuleren beelden waarop te zien is dat de rapper in een grote zaal staat te performen voor een klein groepje mensen. "Het lijkt wel een soundcheck."

'Chris Brown zet Quavo voor schut'

Het concert vond afgelopen weekend plaats in Bridgeport, Connecticut. Op de beelden is te zien dat er ongeveer tien tot vijftien rijen aan mensen rondom het podium staan. "Het lijkt meer op een optreden van een beginnende artiest dan een voormalig lid van de succesvolle groep Migos", schrijft TMZ. Ondanks de matige opkomst, zou Quavo een spectaculaire show hebben neergezet voor de mensen die wel kwamen opdagen.

Hoewel de Migos-rapper sportief met de situatie leek om te gaan, barst het op social media los met reacties over de mogelijke actie van Chris Brown. Zo claimen fans dat Breezy alle beschikbare kaarten voor Quavo's show heeft opgekocht om zijn rivaal voor schut te zetten bij zijn eigen concert. "Als Chris Brown dit echt heeft gedaan, is hij next level 'petty'."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Disstracks over en weer

Chris Brown en Quavo hebben het al een tijdje met elkaar aan de stok en haalden hard naar elkaar uit in verschillende disstracks. Zo rapte Breezy op Weakest Link onder meer dat hij liever gezien had dat Quavo om het leven was gekomen dan Takeoff. Daarnaast onthulde hij dat Saweetie met hem vreemdging toen ze nog een relatie had met de Migos-rapper. Quavo reageerde afgelopen week met de track Over Hoes & Bitches. Daarin rapte hij onder meer over het drugsgebruik van Chris Brown en zei hij dat de zanger een junk is. Ook deelde hij een sneer uit aan zijn ex Saweetie en was er een bijdrage van Takeoff te horen.

Ster advertentie
Ster advertentie