Music

Quavo dropt Chris Brown diss met AI-Takeoff, Breezy reageert: “AI-Takeoff beter dan Quavo”

foto: YouTube
  1. Newschevron right
  2. Quavo dropt Chris Brown diss met AI-Takeoff, Breezy reageert: “AI-Takeoff beter dan Quavo”

Er lijkt maar geen einde te komen aan de uit de hand gelopen vete tussen Quavo en Chris Brown. De twee vechten een ruzie uit vanwege hun gedeelde ex Karrueche Tran. De afgelopen tijd hebben beide artiesten over en weer disstracks op elkaar afgevuurd en nu was het weer de beurt aan Quavo om te reageren. Dit deed hij met een AI-versie van zijn overleden neef en mede Migos-lid Takeoff. Breezy was echter niet onder de indruk: “AI-Takeoff komt harder dan jijzelf.”

Vete tussen Quavo en Chris Brown

Naast de vete tussen Drake en onder andere Kendrick Lamar, Rick Ross en Metro Boomin, is de beef tussen Chris Brown en Quavo ook een die in het oog springt. Zo bracht Chris Brown het afgelopen weekend zijn Quavo-diss Weakest Link uit waarmee hij Quavo de dood toewenste. Chris Brown zei dat iedereen hoopte dat niet Takeoff, maar Quavo doodgeschoten zou worden. Migos-lid Takeoff werd anderhalf jaar geleden doodgeschoten in het bijzijn van zijn neef Quavo. Met Weakest Link reageerde Brown op het nummer Tender wat Quavo weer richtte aan Breezy. Quavo maakte de 34-jarige zanger uit voor iemand die vrouwen slaat. Daarmee doelde hij op het feit dat Chris Brown zijn ex-vriendin Rihanna mishandelde in 2009.

Quavo's diss

Kort na Chris Browns Weakest Link, besloot Quavo weer een duit in het zakje te doen. DJ Akademiks openbaarde Quavo’s disstrack genaamd Over Hoes & Bitches in zijn livestream. De cover toont Quavo die Chris Brown in een chokehold houdt, en ook op deze disstrack zelf werden er zeer persoonlijke shots afgevuurd. Om te beginnen stelde Quavo dat Chris Brown al zijn geld had verloren nadat hij Rihanna sloeg. Hiermee reageerde Quavo op Breezys line: “Fashion week, they sat me next to your lame ass, I was truly mad. All I kept thinkin' 'bout was breakin' your face, but I gave you a pass. You lucky I ain't wanna fuck the money up, boy, I would've broke you in half.”

Quavo reageerde daarnaast ook nonchalant op de bedreigingen van Chris Brown aan zijn adres. Zo zegt Quavo dat Chris Brown in 2013 een gevecht verloor van Frank Ocean. Dit akkefietje vond plaats op een parkeerplaats in Los Angeles. Hiermee zegt de rapper uit Atlanta om die reden niet bang te zijn voor Chris Brown. Ook noemde hij de zanger een junkie die zijn carrière heeft verpest door zijn drugsgebruik.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geweld tegen vrouwen

Chris Brown heeft een reputatie als het gaat om geweld tegen vrouwen. Naast het geweld tegen Rihanna, zou hij zich ook agressief hebben gedragen tegen ex-vriendin Karrueche Tran in de vorm van bedreigingen. Deze reputatie van Chris Brown is iets waar Quavo dankbaar gebruik van maakt. Volgens Quavo heeft Chris Brown ooit Teyana Taylor proberen te slaan tot Usher daar een stokje voor stak. Dit zou in 2023 zijn gebeurd op de verjaardag van CB. Teyana Taylor wilde toen niet ingaan op de avances van de zanger en dat zou hem naar verluidt kwaad hebben gemaakt. Usher probeerde hem toen weg te halen waardoor Usher en Brown met elkaar op de vuist gingen.

Saweetie

Quavo reageert in Over Hoes & Bitches op Chris Browns veronderstelling dat hij het bed met Saweetie zou hebben gedeeld terwijl ze op dat moment met Quavo ging. Zo zegt Quavo: “I can take a model bitch and make a Saweetie.” Hiermee zegt hij dat zijn ex praktisch gezien vervangbaar is. Saweetie zelf heeft inmiddels ook gereageerd op de line van haar ex Quavo. Ze postte op X een screenshot van haar ongeopende DM waarop te zien is dat Quavo haar bericht met: “Damn. We used to mean af to each…” Wat hij verder heeft gezegd is niet te lezen, aangezien de tekst stopt. Saweetie schreef in de caption: “Hopefully the model he turns into me replies.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Takeoff

Takeoff, de in 2022 overleden Migos-lid, is in deze vete een groot onderwerp van gesprek. Chris Brown zei eerder dat iedereen hoopte dat niet Takeoff, maar Quavo doodgeschoten zou worden. Quavo reageerde door te zeggen dat Breezy de naam ‘Takeoff’ uit zijn mond moest houden. Ook stelde de 33-jarige rapper dat hij furieus is op degene die Takeoff doodschoot. “I'm still fucked up about Takeoff, I want who did it, n****.”

Quavo heeft met deze disstrack zelfs een soort ode gebracht aan zijn neef en Migos-partner door hem een AI-verse te geven op deze tune. Chris Brown was in ieder geval meer onder de indruk van de AI-versie van Takeoff dan Quavo zelf. “Takeoff rapt beter dan jou.”

foto: Instagram: @chrisbrown

Ster advertentie
Ster advertentie