Entertainment

Kim en Kanye krijgen kritiek na interview met Vogue: in scene gezet en leeg huis

foto: YouTube: Vogue
  1. Newschevron right
  2. Kim en Kanye krijgen kritiek na interview met Vogue: in scene gezet en leeg huis

Kim en Kanye hebben Vogue toegelaten in hun huis. En dat is heel wat. De journalist mocht 73 vragen stellen, kreeg een tour door de immens grote woning en ontmoette ook alle kids. Het interview ging over van alles en nog wat: hun vierde baby die op komst is, wat Kim echt heel irritant vindt, hoe een luierdagje er bij hen uitziet, het moederschap en de laatste kimoji die ze heeft gebruikt.

De video is trending op YouTube, maar uit de comments blijkt niet veel positiefs. Veel mensen vinden dat het interview in scene is gezet en ook zijn er nogal wat opmerkingen over hun huis. Het zou te leeg en steriel zijn.

niet raar

Raar dat het huis van Kim en Kanye er een beetje leeg uitziet, is het niet. Het zou kunnen dat het express op deze manier is neergezet om inbrekers geen zicht te geven op wat ze in huis hebben. Kim en Kanye hebben namelijk al wel eens te maken gehad met iemand die bij hen wilde inbreken. Ook heeft Kim in oktober 2016 te maken gehad met een gewelddadige overval in haar appartement in Parijs.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie