Entertainment

Babynieuws: Lauwtje is bevallen van een zoontje

foto: Instagram @lauwtjelauws
  1. Newschevron right
  2. Babynieuws: Lauwtje is bevallen van een zoontje

Geweldig nieuws voor Lauwtje. De rapper is op 7 januari moeder geworden van een zoontje. Dat maakte ze gisterenavond bekend via Instagram. "Ons wonder is aangekomen", schrijft de kersverse moeder. "Different Shemayro Zwennicker."

In de supermarkt

"En toen braken ineens mijn vliezen in de Dirk supermarkt", begint Lauwtje haar verhaal bij de afbeelding van het digitale geboortekaartje. "Ik moest er nog om lachen op dat moment, want ik snapte er niks. Voor mij was het nog niet ‘de uitgerekende datum’. Het is pas Januari en ik heb nog tot Februari dacht ik." Na een belletje bleek toch dat de rapper meteen door mocht naar het ziekenhuis. "En diezelfde nacht/ochtend is onze prachtige zoon al geboren."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vroeggeboren baby

De moeder legt haar volgers ook uit waarom zij dit leuke nieuws zo lang voor zich heeft gehouden. "Omdat baby Different eerder geboren is dan zijn uitgerekende datum wilden wij nog niks publiceren." Een te vroeg geboren baby is namelijk nog een stuk kwetsbaarder. Gelukkig is het met Different allemaal goed gegaan. "Hij is super gezond en doet het hartstikke goed!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

No pictures please

Lauwtje is haar man ontzettend dankbaar en noemt hem de beste vader voor hun kindje. Hoewel ze aan het einde van het bericht ook haar fans wil bedanken voor "alle felicitaties, mooie berichtjes en liefde", plaatst ze vandaag ook een duidelijke boodschap in haar story, dat ze geen foto's van haar zoontje hoeven te verwachten. "De meeste vrouwen, maar ook mannen van tegenwoordig, zitten vol met alleen haat en jaloezie", begint ze haar uitleg. "Dat is de reden dat ik mijn kind een hele lange tijd verborgen ga houden van deze verbitterde wereld."

Screenshot post Lauwtje

foto: Instagram @lauwtjelauws

Ster advertentie
Ster advertentie