Entertainment

19-jarige YouTuber Landon Clifford overleden aan hersenletsel

foto: Instagram @camandfam
  1. Newschevron right
  2. 19-jarige YouTuber Landon Clifford overleden aan hersenletsel

YouTuber Landon Clifford is op 19-jarige leeftijd overleden aan hersenletsel. De jongen beheerde samen met zijn vrouw Camryn het YouTube-kanaal 'Cam & Fam'. Daarop lieten zij zien hoe zij als tienerouders voor hun kinderen zorgden.

Hersenletsel

Op Instagram deelt zijn vrouw Camryn het hartverscheurende nieuws dat Landon overleden is. Na zes dagen in coma te hebben gelegen, heeft hij door de gevolgen van hersenbaschadiging het leven gelaten. "Hij was een fantastische echtgenoot en de beste vader waar onze dochters voor hadden kunnen vragen. Ik vind het verschrikkelijk dat zij hun vader nooit echt zullen leren kennen. Hij was zo jong en had zo veel meer tijd gewild. Dit is niet hoe het hoort te gaan."

'We zouden samen oud worden'

Camryn is gebroken en ten einde raad. "We zouden samen oud moeten worden. Woorden kunnen niet beschrijven welke pijn ik nu voel." De weduwe probeert veel kracht te halen uit hun twee dochters. "Ik wil dat ze voelen hoe hun vader van ons hield."

Condoleances

In de comments wordt ze overladen met condoleances. Veel mensen laten weten het niet te kunnen bevatten en haar heel veel sterkte te wensen.

Ster advertentie
Ster advertentie