Entertainment

EOTB-Lisa weer samen met vriendje Jay Zwarts na 'mishandeling'

foto: Instagram @lisa_sacefoto: Instagram @lisa_sace
  1. Newschevron right
  2. EOTB-Lisa weer samen met vriendje Jay Zwarts na 'mishandeling'

Surprise! Lisa Sace, bekend van het MTV-programma Ex on the Beach: Double Dutch, is weer samen met haar vriendje Jay Zwarts. Dat maken de influencers bekend op Instagram.

Terug bij elkaar na 'mishandeling'

De realitysterren vulden de afgelopen weken hun Instagram-stories met video's over hoe Jay Lisa zou hebben mishandeld, waardoor hun relatie ten einde was gekomen. Inmiddels kunnen de twee weer door één deur en zijn ze weer terug bij elkaar. "Nooit meer uit elkaar", schrijft Lisa bij een foto waarop de twee elkaar een kus geven.

'De vrouw van mijn dromen'

Haar vriendje Jay plaatst een video waarin hij vertelt dat de twee "te veel van elkaar houden" om niet bij elkaar te blijven. "Mensen, hier zitten we dan na een lange tijd. We hebben zo ongelooflijk veel verdriet gehad, maar daar wil ik het niet meer over hebben." Volgens Jay is Lisa "de vrouw van zijn dromen" en wil hij "haar nooit meer kwijt".

Volgers verbaasd

De hereniging van de twee leidt tot enige verbazing bij sommige volgers. "Volgens mij waren jullie vooral bezig met fame, maar goed", schrijft iemand. Een andere volger vindt het kwalijk dat Lisa haar 'mishandeling' zo uitvergrootte, wanneer er jaarlijks duizenden vrouwen in Nederland te maken hebben met huiselijk geweld. "Dat vind ik walgelijk", aldus volger Rita.

Hulp bij huiselijk geweld

Ben of ken jij iemand die slachtoffer is van huiselijk geweld? Voor advies en hulp bij huiselijk geweld kun je (anoniem) terecht bij Veilig Thuis door te bellen naar 0800 2000. Tussen 09.00 en 17.00 kun je via de website ook chatten met een hulpverlener.

Ster advertentie
Ster advertentie