Entertainment

Stromae zegt concerten in Nederland af wegens gezondheidsproblemen

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Stromae zegt concerten in Nederland af wegens gezondheidsproblemen

Slecht nieuws voor fans van Stromae. De Belgische zanger heeft zijn drie concerten in de Ziggo Dome afgezegd vanwege gezondheidsproblemen. Dat laat hij weten via een Instagrampost.

Fans krijgen geld terug

Stromae had drie concerten in de Ziggo Dome staan van 13 tot en met 15 april. Ook andere Europese concerten in onder meer Duitsland, Zwitserland en Italië. Aangezien bezoekers hun geld terug kunnen vragen, ziet het ernaar uit dat de concerten niet verzet zullen worden naar een latere datum.

'Gezondheid laat het niet toe'

In een statement op Instagram zegt Stromae het te betreuren dat hij de concerten moet annuleren. "Ik ben tot de realisatie gekomen dat mijn gezondheid het niet toelaat om jullie te te zien op dit moment", schrijft de zanger. "Omringd door mijn familie neem ik de tijd voor mijn herstel om weer verder te gaan met optreden. Ik hoop binnenkort meer positief nieuws voor jullie te hebben." Uit het statement valt niet op te maken met wat voor gezondheidsklachten de zanger kampt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Twee optredens in november

Stromae heeft nog wel twee optredens in de Ziggo Dome op de planning staan voor 22 en 23 november. Voor zover bekend gaan die concerten wel door.

Ster advertentie
Ster advertentie