Entertainment

Justin Bieber is de jongste artiest ooit met 100 Billboard-hits

  1. Newschevron right
  2. Justin Bieber is de jongste artiest ooit met 100 Billboard-hits

Justin Bieber (27) is de jongste soloartiest ooit die met 100 hits in de toonaangevende Billboard Hot 100-hitlijst heeft gestaan. Onlangs kwam zijn honderdste single, STAY met The Kid LAROI, binnen in de lijst, twaalf jaar nadat de zanger zijn Billboard-debuut maakte met One Time.

Jonger dan Drake en Lil Wayne

Justin Bieber is nu 27 jaar en 4 maanden oud. Daarmee is hij jonger dan Drake, die de 100 markeringen aantikte in 2015, toen hij 28 jaar en 11 maanden oud was. De rapper heeft inmiddels de allermeeste Billboard-hits op zijn naam staan, maar liefst 235. Lil Wayne staat op nummer 3 in dit ranglijstje: hij haalde de 100 hits in 2012 op 29-jarige leeftijd.

7 #1-hits

Justin was dus slechts 15 jaar oud toen hij zijn eerste Billboard-hit scoorde. Het is geen geheim dat de carrière van de Canadese artiest sindsdien als een speer is gegaan. Zijn muziek is al meer dan een decennium wereldwijd te horen. Tot nu toe scoorde hij, zowel solo als in samenwerking, zeven keer een nummer één-hit. Dat lukte met Despacito, Sorry, Love Yourself, What Do You Mean?, I'm The One, Stuck With U en Peaches.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie