Entertainment

Straatverbod voor stalker van Keanu Reeves die beweert dat hij familie is

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Straatverbod voor stalker van Keanu Reeves die beweert dat hij familie is

Een man die de acteur Keanu Reeves al een tijdje stalkt, heeft een straatverbod gekregen. De acteur heeft hier via zijn advocaat om gevraagd, nadat de man in de afgelopen maanden steeds vaker langs Reeves' zijn woning kwam, zo meldt TMZ. De stalker zou beweren familie te zijn van de acteur.

Beveiliging

De bewuste man zou sinds november al zes keer op het terrein van Reeves zijn aangetroffen. De acteur huurde een beveiligingsbedrijf in, maar dit was niet genoeg om de man tegen te houden. Hij werd ook met de extra beveiliging nog meerdere keren in de tuin van de acteur gezien.

DNA-test

De stalker liet zelfs een keer een rugtas achter met een DNA-test erin om zo te bewijzen dat hij daadwerkelijk familie is van de The Matrix-acteur. De advocaat van Reeves zegt echter dat de acteur geen enkel idee heeft wie de stalker, die zichzelf online Jasper Keith Reeves noemt, is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aanhoudingsbevel

Door het straatverbod mag de stalker, wiens echte naam volgens TMZ Bryan Dixon is, niet meer in een straal van 100 meter van Reeves en zijn vriendin Alexandra Grant komen. Volgens de advocaat van Reeves is dit geen gekke maatregel, aangezien er een aanhoudingsbevel tegen de man is uitgevaardigd in de Amerikaanse staat Rhode Island. Hij zou daar worden verdacht van inbraak en vandalisme.

Ster advertentie
Ster advertentie