Entertainment

Kim Kardashian vraagt straatverbod aan voor man die 'telepathische connectie' claimt

foto: Asatur Yesayants/Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian vraagt straatverbod aan voor man die 'telepathische connectie' claimt

Kim Kardashian heeft een straatverbod aangevraagd voor een man die meerdere keren voor de deur van haar huis in Los Angeles stond. Dat blijkt uit documenten die website The Blast heeft ingezien. De man zegt dat hij een telepathische connectie heeft met de 42-jarige realityster.

Meerdere keren aangebeld

Kim omschrijft de man als een stalker in de papieren waarin het straatverbod wordt aangevraagd. In augustus stond de man drie keer bij de realityster voor de deur. Hij probeerde binnen te komen door te zeggen dat hij een zakenpartner is van Kim. Toen de bewakers hem wegstuurden, claimde hij een wapen bij zich te hebben.

Straatverbod

De man zou ook een hotel in New York hebben bezocht waar Kim verbleef. Verder heeft hij haar online meerdere berichten gestuurd en zegt hij dat hij onder meer via telepathie met haar kan communiceren. De rechtbank heeft gelukkig een voorlopig straatverbod toegewezen. Wanneer de man zich nabij het huis van Kim begeeft, kan hij worden gearresteerd. Over een maand vindt de officiƫle hoorzitting plaats. Dan besluit de rechtbank of het straatverbod voor de man definitief wordt.

Ster advertentie
Ster advertentie