Entertainment

Deze 8 bizarre challenges gingen viral

foto: me.me
  1. Newschevron right
  2. Deze 8 bizarre challenges gingen viral

De Ice Bucket Challenge en de #trashtag-challenge: sommige online challenges hebben nog een beetje nut, maar anderen zijn gewoon ronduit bizar. Van een condoom snuiven tot het kauwen op wasmiddeltabletten: deze 8 bizarre challenges gingen viral.

1. The Cinnamon Challenge

Een van de eerste challenges die viral ging, was de Cinnamon Challenge. Je vult een lepel met kaneel en probeert het daarna door te slikken. Het resultaat? Een kamer én neus vol kaneel.

2. Bird box challenge

Bij deze challenge, geïnspireerd op de film Bird Box, riep Netflix mensen op om ermee te stoppen. De challenge is namelijk levensgevaarlijk. Bij de Bird Box-challenge rijden mensen namelijk geblinddoekt rond, net zolang tot ze tegen iets aanbotsen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3. CONDOM CHALLENGE

De Condom Challenge was er in twee verschillende vormen. Bij de eerste variant drop je een met water gevulde condoom op je hoofd. Bij de andere versie waren mensen zo gek om een condoom op te snuiven en het er via hun mond weer uit te trekken...

4. KYLIE JENNER LIP CHALLENGE

Een beauty hack kun je het niet noemen. De Kylie Jenner Lip Challenge is er eentje waarbij mensen zichzelf lekker voor schut zetten. Bij deze challenge doe je je lippen in iets cirkerlvormigs, zoals een glas, en zuig je vervolgens heel hard. De bedoeling is dat je na afloop van deze challenge op Kylie lijkt, maar het resultaat is niet altijd even mooi.

Foto:NBC12

5. The Tide Pod challenge

Nog een heel bizarre en gevaarlijke challenge: het kauwen op wasmiddeltabletten. Deze challenge is dan ook dodelijk, dus: Don't try this at home.

Foto: CBS

6. What the Fluff challenge

Een fleece deken omhoog gooien en dan jezelf verstoppen zodat je kat of hond denkt: huh? Dit is de What The Fluff-challenge. Hierbij is het doel om je huisdier helemaal te verwarren. En in de meeste gevallen lukte dat.

7. Keke challenge

'Kiki, do you love me? Are you riding?' Deze lyrics ken je ongetwijfeld nog. De track 'In My Feelings' van Drake was de inspiratie voor de Keke-challenge, waarbij je uit een (langzaam) rijdende auto stapt en losgaat op het nummer. Ook deze challenge brengt best wat ongelukken met zich mee...

8. Bottle Cap challenge

Aan de Bottle cap Challenge deden zoveel celebrities mee, dat het wel viral móest gaan. Onder anderen Mariah Carey, Kendall Jenner en Zlatan Ibrahimovic gaven hun eigen draai aan de trend.

Ster advertentie
Ster advertentie