Entertainment

T.I. gaat aan de slag als stand up comedian

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. T.I. gaat aan de slag als stand up comedian

T.I. lijkt op het punt te staan een opvallende carrièreswitch te maken. De rapper stond de afgelopen tijd namelijk op het podium om aan zijn skills als stand up comedian te werken.

Fulltime stand up

Vorige week verschenen er al beelden op social media van T.I. op het podium als stand up. Toen was het nog niet duidelijk of het een eenmalig ding was, of dat de rapper serieus een carrièreswitch overwoog. Inmiddels heeft Tip via Instagram laten weten hoe het zit.

"Na twee weken fulltime (elke dag 2-3 shows per avond) stand up comedy te doen, heb ik van de grappigste mensen in deze shit geleerd en het respect verdiend", vertelt hij in een Instagram-post. "Ik kan eerlijk zeggen dat er avonden zijn geweest dat ik van ze won en avonden dat ik die shit aan het uitvogelen was (niet dat ik wil delen), maar ik waardeer de kans om mij aan te passen en mij te verbeteren."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bewondering

Ook spreekt hij zijn bewondering uit voor het vak. "Ik heb een ware bewondering en respect ontwikkeld voor de vaardigheden die nodig zijn om voor mensen te staan zonder hitplaten of pakkende hooks om je door het optreden heen te slepen... alleen jij en een zaal vol angstige ogen die klaar zijn om vermaakt te worden."

Tot slot zegt hij wel degelijk een toekomst te zien in het leven als stand up comedian. "Ik ben me ervan bewust dat een paar zullen twijfelen aan mijn vermogen om het vak in zo'n korte tijd effectief aan te scherpen en ik waardeer die energie zelfs, want dat is wat me deze shit serieus heeft doen nemen! En nu, denk ik dat ik het leuk vind hier", besluit hij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie