Entertainment

Famke Louise overweegt juridische stappen tegen juicekanaal

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Famke Louise overweegt juridische stappen tegen juicekanaal

Famke Louise gaat mogelijk juridische stappen ondernemen tegen het juicekanaal Roddelpraat. Dat meldt de influencer via Instagram nadat Roddelpraat-presentator Dennis Schouten een track uitlekte waarop Famke volgens hem zegt dat ze is misbruikt door Ali B.

"Nooit iets voorgevallen"

In een reactie op Instagram zegt Famke Louise dat de beweringen van Schouten niet waar zijn. "Sterker nog, er is nog nooit iets gebeurd, er is nog nooit iets voorgevallen tussen mij en Ali", aldus Famke. Volgens haar heeft Ali B haar altijd met respect behandeld en heeft ze "nooit iets op een vervelende manier ervaren". Ook vertelt ze dat ze het nummer, dat te horen is in de Roddelpraat-aflevering, voor zichzelf had opgenomen om haar frustraties te uiten nadat ze anderhalf jaar geleden brak met Spec, het managementbureau van Ali B en zijn vrouw Breghje Kommers. Uiteindelijk is het weer goed gekomen met haar voormalige management.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Juridische stappen

De influencer zegt boos te zijn op Roddelpraat, omdat de beweringen die gedaan worden in de aflevering niet bij haar zijn gecheckt. Ze overweegt dan ook om juridische stappen te ondernemen tegen hen. "Er is iets gepubliceerd wat super schadelijk en onacceptabel is. Daarom ga ik ook stappen ondernemen. Het is een inbreuk op mijn privacy en niemand heeft dit bij me gecheckt."

Geruchten over aangifte van verkrachting

Na de publicatie van de BOOS-uitzending over de misstanden rondom The Voice of Holland ging het gerucht dat Famke Louise in de spraakmakende aflevering te zien is en aangifte van verkrachting zou hebben gedaan tegen Ali B. Op haar Instagram Stories liet ze weten dat dit niet geval is en dat ze niets te maken had met de aflevering.

Ster advertentie
Ster advertentie