Entertainment

Famke Louise is bevallen van een zoontje

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Famke Louise is bevallen van een zoontje

Het moment waar Famke Louise en Denzel Slager dit jaar reikhalzend naar uit hebben gekeken, is eindelijk werkelijkheid geworden. Famke Louise heeft namelijk haar eerste kindje, Nówie Storm Slager, ter wereld gebracht.

Franse naam

Het stel maakte het nieuws bekend middels een post op Instagram. Uit de caption van de Instagrampost blijkt dat het pasgeboren kindje inmiddels vier dagen oud is. In de vorige aflevering van de docureeks Famke & Denzel: Een Nieuw Begin maakte het koppel een trip naar Parijs en lieten ze al weten dat ze een Franse naam die begint met een 'N' in gedachte hebben voor hun zoontje. Echter konden ze nog niet vertellen wat de naam precies zou zijn, tot vandaag.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een nieuw begin

Famke Louise maakte in augustus van 2021 bekend dat ze een relatie heeft met realityster Denzel Slager. Kort daarna maakte ze ook de zwangerschap bekend. De realityreeks Famke & Denzel: Een Nieuw Begin geeft een inkijkje in het dagelijks leven van het stel sinds de bekendmaking van hun relatie. Zo zien kijkers onder andere hoe de zwangerschap verliep en de verhuizing naar hun nieuwe woning verloopt.

Ster advertentie
Ster advertentie