Entertainment

Albert Verlinde biedt excuses aan voor uitspraken over Humberto Tan

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Albert Verlinde biedt excuses aan voor uitspraken over Humberto Tan

Albert Verlinde heeft gisteravond zijn excuses aangeboden aan Humberto Tan voor uitspraken die hij ruim een week eerder deed tijdens Shownieuws. De entertainmentdeskundige beschuldigde Tan van ongepast gedrag in de periode dat hij RTL Late Night presenteerde.

"Belachelijke en stomme uitspraken"

Verlinde noemde zijn uitspraken 'idioot en dom' en zei er ongelooflijk veel spijt van te hebben. "Nu ik toch aan het woord ben, wil ik heel graag iets zeggen. Het is nu ruim een week geleden dat ik die belachelijke en stomme uitspraken deed over Humberto Tan. En ik wil echt hierbij zeggen dat ik ongelooflijk veel spijt heb en mijn oprechte excuses aanbied aan Humberto voor die idiote, domme uitspraken", zei de Shownieuws-presentator.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Contact met vrouwelijke gasten

Verlinde deed de uitspraken over Tan naar aanleiding van de ophef die ontstaan was rondom The Voice of Holland. Volgens hem zocht Tan na afloop van de show altijd contact met vrouwelijke gasten. Het is ook wel bekend dat Humberto de neiging had om na de uitzending contact te zoeken met vrouwen die leuk waren. En waarom vertel ik dat nou? Niet om Humberto te naaien, maar omdat ik weet dat er mensen bij het programma zijn weggegaan die zeiden dat het meer leek alsof ze een datingshow produceerden in plaats van een talkshow", aldus Verlinde.

Aangifte van smaad en laster

Humberto Tan heeft na de beschuldigingen van de Shownieuws-presentator aangifte gedaan van smaad en laster. Albert Verlinde benadrukte vorige week dat hij Tan niet in verband wilde brengen met The Voice. Desondanks is Tan niet van plan om zijn aangifte tegen Verlinde in te trekken.

Ster advertentie
Ster advertentie