Entertainment

Heftig nieuws voor Donny Roelvink: "Dan hoor je opeens dat je teelbalkanker hebt"

foto: Instagram: @Donnyroelvink
  1. Newschevron right
  2. Heftig nieuws voor Donny Roelvink: "Dan hoor je opeens dat je teelbalkanker hebt"

Realityster Donny Roelvink heeft teelbalkanker. Dat nieuws deelde de zoon van Dries Roelvink gisteren zelf via zijn Instagram. Donny is direct geopereerd en ligt nu in het ziekenhuis om te herstellen.

"Bring it on Motherfucker"

"Bring it on motherfucker", schrijft Donny bij de Instagrampost waar hij samen met zijn broer Dave op te zien is. "15 December. Een dag die vol stond in het teken van 'positiviteit'", vervolgt hij zijn verhaal. "De kerstboom optuigen, een leuke avond tegemoet met optredens van mijn vader en om de 5 minuten overspoeld worden met honderden mooie berichten over aflevering 7 van Special Forces. En dan hoor je opeens dat je teelbalkanker hebt…"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geen uitzaaiingen

Na de ontdekking heeft het ziekenhuis binnen 24 uur een plan van aanpak gemaakt. "Na het horen van een positieve CT-scan uitslag (waar gelukkig geen verdere uitzaaiingen waren te zien) ben ik gelijk onder het mes gegaan."

Hoewel de operatie goed is verlopen, zit Donny nog in een onzekere situatie over de rest van zijn behandeling. "Het enige wat we nu nog moeten afwachten, is de test van de tumor of er eventueel na-behandelingen zullen komen, maar ook hier sta ik met een positieve gedachte in."

Ster advertentie
Ster advertentie