Entertainment

Kanye West praatte in het geheim met adviseur van Trump

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Kanye West praatte in het geheim met adviseur van Trump

Kanye West is nog steeds druk bezig met zijn poging om president te worden. Hij heeft afgelopen weekeinde een geheime ontmoeting gehad met Jared Kushner, de schoonzoon en adviseur van de Amerikaanse president Donald Trump. Dat meldt The New York Times.

gesprek bevestigd

De ontmoeting vond plaats in Colorado, waar Kushner samen met zijn vrouw Ivanka Trump op reis was. Kanye was in de buurt met zijn gezin aan het kamperen en verliet zijn familie speciaal om Kushner en zijn vrouw te zien. De rapper bevestigde de ontmoeting min of meer via Twitter door te schrijven: "Ik ben bereid om een interview met de New York Times te doen over mijn ontmoeting met Jared." Volgens Kanye was het boek PowerNomics van Dr. Claude Anderson het onderwerp van gesprek. The Times betwijfelt dat. Zij vragen zich af wat Kanyes echte bedoelingen zijn bij zijn ambitie om de volgende president van de Verenigde Staten te worden. Volgens de krant zou hij mogelijk alleen een poging doen om zo stemmen bij Trumps rivaal Joe Biden weg te kapen.

Birthday party op de kieslijst

Kanye is er inmiddels in geslaagd om met zijn Birthday Party op de kieslijsten te komen in Colorado, Vermont en Oklahoma. De rapper is nog bezig met andere staten, ondanks dat hij al diverse deadlines miste. In Illinois is hij geweigerd omdat handtekeningen die Kanyes team verzamelde ongeldig zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie