Entertainment

Hailey Bieber komt met eigen kookshow

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Hailey Bieber komt met eigen kookshow

Hailey Bieber lanceert haar eigen kookshow, genaamd What's In My Kitchen?. De afleveringen zijn te zien via haar eigen YouTube-kanaal. Ze deelt in haar show haar favoriete recepten.

Nieuwe show

What's In My Kitchen? is een vervolg op haar eerdere online serie Who's In My Bathroom?, waarin ze onder het genot van een hapje en een drankje met bekende gasten praat. Zo waren onder anderen Kylie en Kendall Jenner te zien in de serie. Hailey is erg enthousiast over haar nieuwe show. ''Ik vind koken en maaltijden delen met mijn vrienden al jaren leuk. Ik vind het erg leuk om dit nieuwe project te lanceren'', zegt ze in een statement tegen The Hollywood Reporter. In de eerste aflevering laat het 26-jarige model haar favoriete recept voor kippenvleugeltjes zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Juice

Begin dit jaar was er behoorlijk wat juice rondom Hailey Bieber. Nadat Selena Gomez nare comments ontving over haar lichaam onder een Instagrampost, werd Hailey ervan beschuldigd mee te doen aan het bodyshamen van Selena. Hailey postte samen met Kendall Jenner een TikTok waarin ze ''I'm not saying she deserved it, but God's timing is always right'' playbackte. Fans dachten dat dit over Selena ging. Volgens Hailey bleek dit absoluut niet waar te zijn. Ook Selena zei dat ze zich hier niets van aantrekt. Ondanks dat kreeg Hailey ontzettend veel haat van Selena-fans. Selena vroeg haar fans uiteindelijk om te stoppen met de pesterijen tegen Hailey. ''Dit is niet waar ik voor sta. Niemand hoort haat en pesterijen mee te maken. Ik heb altijd gepleit voor vriendelijkheid en ik wil dat dit alles stopt.''

Ster advertentie
Ster advertentie