Entertainment

Cardi B bevestigt breuk met Offset via Instagram Live

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B bevestigt breuk met Offset via Instagram Live

Wat sommigen misschien al aan zagen komen, is nu werkelijkheid geworden: Cardi B en Offset zijn officieel uit elkaar. Dit bevestigde Cardi B tijdens haar Instagram Live. De laatste tijd werd er door verschillende media volop gespeculeerd over de relatiestatus van de twee supersterren.

Bekendmaking breuk

Cardi B deelde op Instagram-live dat ze het nieuwe jaar als vrijgezel wilde beginnen. Zo vertelde ze: “Ik heb zin om een nieuw leven te starten in 2024.” Naar eigen zeggen vond ze het moeilijk om de wereld te vertellen dat ze niet meer samen is met Offset. “Ik wist niet zo goed hoe ik het moest vertellen. Tijdens mijn laatste live wilde ik het ook al vertellen maar ik begon ineens te twijfelen. Daarom besloot ik om het op dat moment toch stil te houden.”

Hints

De 31-jarige artiest uit New York vertelde op haar Instagram Live dat ze verschillende hints op social media zette. Zo plaatste ze op haar Instagram-stories verschillende berichten die subtiel wezen in de richting van een breuk. “Ik weet niet of jullie mijn hints op sociale media al door hadden, maar ik ben eigenlijk al een tijdje terug single.” Ook volgt het zes jaar getrouwde stel elkaar al ruim een week niet meer op Instagram.

foto: Cardi B Instagram

Chrisean Rock

Onlangs doken er geruchten op dat Offset het bed gedeeld zou hebben met collega-rapper Chrisean Rock. Deze beschuldiging van vreemdgaan werd gedaan door Blueface die tevens ook de vader is van Chrisean's kind. Offset heeft deze beschuldiging naar het rijk der fabelen verwezen. Zo reageerde hij: "Ik heb deze vrouw nog nooit gesproken of aangeraakt. Je hebt hulp nodig."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Huwelijk

In 2017 stapte Cardi B in het huwelijksbootje met Offset. In het verleden hebben de twee vaker op het randje van een scheiding gebalanceerd. Uiteindelijk kwamen de beide rappers altijd weer bij elkaar. Nu ziet het er dan toch naar uit dat het een definitieve breuk is. Samen hebben ze twee kinderen: Kulture Kiari (5) en Wave Set (2).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie