Entertainment

Sticks kondigt zijn eerste boek 'Grijnzen Naar De Goden' aan

foto: Instagram: @sticks_insta
  1. Newschevron right
  2. Sticks kondigt zijn eerste boek 'Grijnzen Naar De Goden' aan

Sticks maakt vandaag via Instagram bekend dat hij binnenkort zijn eerste boek uitbrengt. Het boek Grijnzen Naar De Goden zal uitkomen op 9 juni.

Nieuwe dimensie

Gedurende zijn lange carrière heeft Sticks diverse hoogte- en dieptepunten gekend die hij regelmatig op kunstzinnige wijze laat terugkomen in zijn muziek. De rapper uit Zwolle heeft er nooit een geheim van gemaakt zijn creativiteit op verschillende manieren te willen uiten. Zo ken je hem onder meer van voice-overs in reclamespotjes en verzorgde hij een expositie in een museum om zijn album op een unieke wijze ten gehore te brengen.

Met het uitbrengen van een boek voegt Sticks een nieuw element toe aan zijn brede catalogus. Grijnzen Naar De Goden is zijn eerste boek en Sticks kennende zal het boek op een unieke manier zorgen voor een nieuwe dimensie in de band tussen de Opgezwolle-rapper en zijn achterban.

Grijnzen naar de Goden

Sticks verklapt via Instagram alvast dat het boek 288 pagina's bevat en een bijzondere inkijk achter de schermen zal bieden. "Daarin vind je onder andere één op één scans uit m'n schriften, behind te scenes en studio-foto's, alle lyrics van de tracks en featurings van 2018 tot en met 2022 én een flink aantal nieuwe teksten."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie