Entertainment

Wiz Khalifa maakt bekend hoeveel jointjes hij per dag rookt

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Wiz Khalifa maakt bekend hoeveel jointjes hij per dag rookt

Wiz Khalifa staat bekend om zijn onafscheidelijke liefde voor wiet en is inmiddels een icoon te noemen. In een recent item met SkinBone deelde hij hoeveel jointjes hij op een dag rookt. Spoiler alert: het zijn er heel wat.

SMOKE WEED EVERYDAY?

Kortgeleden liet Wiz Khalifa weten hoe hij zijn passie voor blowen combineert met het ouderschap. Hij ging langs bij SkinBone, bekend van het YouTube-format 20 Women vs..., toen hij de vraag kreeg hoeveel hij nou eigenlijk op een dag rookt. "Like 30", antwoordde de iconische blower. Hij voegde eraan toe dat hij op het moment van de opnames al op de helft van zijn dagelijkse inname zat. Don't try this at home, kids.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

OUDERAVONDEN

Wiz was eerder dit jaar openhartig over zijn visie op cannabis. Hij vertelde dat hij zijn zoon, Sebastian, altijd stoned ophaalt en dat hij ook stoned naar ouderavonden ging. "Ja hoor, ik kom stoned aan. Dat verwachten ze ook," zei Wiz. Volgens hem is de houding tegenover wietgebruik onder ouders in de loop der tijd veranderd. Hij benadrukte dat hij authentiek wil zijn tegenover de leraren van zijn zoon: "Ik wil dat ze de echte ik leren kennen. Geen valse versie of een neppe ouderrol die de maatschappij misschien van je verwacht."

HET FINANCIËLE PLAATJE

Het financiële plaatje van Wiz' passie voor wiet is behoorlijk bizar. Hij onthulde in 2010 dat hij maandelijks meer dan 10.000 dollar uitgeeft aan cannabis, een bedrag dat door de jaren heen alleen maar gestegen zal zijn, rekening houdend met inflatie en een mogelijke toename van zijn consumptie. Hij kan het daarentegen waarschijnlijk wel betalen; zijn vermogen wordt namelijk geschat op 70 miljoen dollar.

Ster advertentie
Ster advertentie