Entertainment

Kelis reageert op geruchten over relatie met 72-jarige acteur Bill Murray

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kelis reageert op geruchten over relatie met 72-jarige acteur Bill Murray

Kelis heeft gisteren voor het eerst gereageerd op de geruchten dat ze iets zou hebben met de bijna 30 jaar oudere acteur Bill Murray. Via Instagram laat de 43-jarige zangeres weten dat daar geen sprake van is.

'Geen moeite voor nemen'

Kelis postte gisteren een fotoreeks op Instagram. In de comments vroeg een fan of de geruchten over haar relatie met de 72-jarige Murray waar zijn, waarop de Milkshake-zangeres antwoordde: "Lol, nee schat. Ik zou er niet de moeite voor nemen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Erg gezellig'

The Sun meldde afgelopen donderdag dat Kelis en Murray het al een tijdje "erg gezellig hebben met elkaar". Beiden hebben recentelijk hun partner verloren wat ertoe zou hebben geleid dat ze na hun ontmoeting vrij snel een klik met elkaar hadden. Sindsdien zouden de twee een stel zijn.

'Just friends'

Afgelopen weekend werd de 72-jarige acteur gezien bij een optreden van Kelis in Londen. The Sun ging op onderzoek uit en wist via een vriend van het stel uit te vinden dat de eerste ontmoeting tussen de twee in de Verenigde Staten plaatsvond, waar ze aan elkaar voorgesteld werden door een gemeenschappelijke kennis. Uiteindelijk ziet het ernaar uit dat de twee just friends zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie