Entertainment

A$AP Rocky over vaderschap: "Ik kan het niet eens beschrijven"

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. A$AP Rocky over vaderschap: "Ik kan het niet eens beschrijven"

A$AP Rocky heeft zich in gesprek met Complex uitgelaten over het vaderschap. De rapper verwelkomde dit jaar zijn eerste kind samen met Rihanna. Volgens hem is het lit om vader te zijn en is het gevoel onbeschrijfelijk.

'Ik hou ervan'

Het krijgen van een kind heeft er bij Rocky voor gezorgd dat hij kritisch is gaan kijken naar zijn doelen in het leven. "Het vaderschap helpt me heel erg in het maken van keuzes. Ik kan nu nog betere keuzes maken, omdat ik precies weet wat ik wil doen." Volgens de rapper staat zijn kind altijd op nummer 1. Vandaar dat het voor hem makkelijker geworden is om "niet in te gaan op afleidingen". "Het vaderschap helpt je prioriteiten stellen. Ik heb nu geen tijd meer voor dingen die niet belangrijk zijn, omdat vader zijn ook tijd en energie kost. Ik hou ervan."

It's lit

Volgens Rocky heeft de geboorte van zijn kind bijzondere energieën bij hem losgemaakt. "Alles is nu gebaseerd op mijn nieuwe liefde voor het zijn van een vader en een familieman", probeert hij uit te leggen. "Het is gewoon lit, man. Ik kan het niet eens beschrijven." De rapper zegt gelukkiger dan ooit te zijn. "Yo, zie je deze glimlach? Ik kan alleen nog maar lachen deze dagen, man."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aankomend album

Rocky is druk bezig met een nieuw album. Tijdens zijn Rolling Loud-optreden dit jaar kondigde hij aan dat hij niet meer zou optreden totdat hij zijn plaat zou releasen. In gesprek met Complex lichtte hij toe wat de stand van zaken is. "Zoals ik tijdens Rolling Loud aangaf, is het album onderweg. Er staat veel op de planning en ik ben er super-enthousiast over." De rapper laat weten dat de eerste releases eerder komen dan mensen verwachten. "Zonder al te veel verrassingen weg te geven: het is de coolste shit die ik tot nu toe gemaakt heb. De release zal A$AP (as soon as possible) zijn, als je snapt wat ik bedoel."

Ster advertentie
Ster advertentie