Entertainment

Najib Amhali gaat regiedebuut maken met komedie over Marokkaanse familie

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Najib Amhali gaat regiedebuut maken met komedie over Marokkaanse familie

Najib Amhali heeft grootste plannen voor 2023. Naast dat de comedian met een jubileumshow komt, gaat hij ook voor het eerst een film regisseren. Dat vertelt hij aan persbureau ANP.

Marokkaanse familie

Najib gaat zijn regiedebuut maken met de komedie Triq Salama ('reis in vrede'). De film gaat over een Marokkaanse familie die met de auto op vakantie gaat en onderweg allerlei problemen tegenkomt. "Het is niet mijn verhaal, maar ik mag 'm wel regisseren." Wie er in de film speelt of wanneer deze verwacht wordt, is nog niet bekend.

Jubileumshow

De cabaretier had al lang de droom om in de regisseursstoel te zitten en is dan ook erg enthousiast om met de film aan de slag te gaan. Daarnaast gaat hij komend jaar ook zijn 30-jarig jubileum vieren met een nieuwe show, waarvan de voorbereidingen al zijn begonnen. "Ik ga gewoon beginnen vanaf de tijd dat ik echt op het toneel stond. Dus ook met kindervoorstellingen. Als ik het dan zo terugreken, is dat 30 jaar." De show staat gepland voor eind 2023.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Begeleider verslavingszorg

Najib Amhali zit ook buiten zijn werkzaamheden in de spotlights niet stil. Afgelopen juni haalde hij namelijk nog zijn diploma verslavingskunde. Dit nadat hij tijdens de coronapandemie een afkickkliniek opende en eerder al openhartig over zijn eigen drank-, drugs- en gokverslaving vertelde.

Ster advertentie
Ster advertentie