Entertainment

Kanye's vrouw, Bianca Censori, draagt outfit met billen bloot tijdens Vultures 2 luistersessie

foto: YouTube: SLOAN
  1. Newschevron right
  2. Kanye's vrouw, Bianca Censori, draagt outfit met billen bloot tijdens Vultures 2 luistersessie

Kanye's vrouw, Bianca Censori, is al vaker het onderwerp van discussie geweest dankzij haar bizarra outfits. Tijdens een luistersessie van Vultures 2, het volgende project van Kanye en Ty Dolla $ign, was het weer raak.

BILLEN BLOOT

Afgelopen vrijdagavond vond in Los Angeles een luistersessie plaats voor Kanye's aanstaande album Vultures 2, waarbij Bianca in een doorschijnende zwart bodysuit met extreem hoge laarzen verscheen. Hierbij liet ze nadrukkelijk haar billen zien. Een video die door TMZ werd gedeeld, toont hoe Bianca het evenement verlaat en in een auto stapt, terwijl paparazzi de kans grijpen om foto's te maken van Bianca en Ye. Het is niet de eerste keer dat Bianca de aandacht trekt met haar "uitdagende" outfits: tijdens hun trip door Europa afgelopen zomer droeg ze meerdere keren onthullende outfits, die veel discussie zonrgde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

VULTURES 2?

Vultures 2 zou eigenlijk afgelopen vrijdag uitkomen, maar zoals we gewend zijn van Kanye, werd de release uitgesteld. Voor dit album heeft Kanye naar verluidt samenwerkingen opgezet met artiesten zoals Future, Kid Cudi, Lil Wayne en wederom Playboi Carti. De aankondiging van Vultures 2 en de onthulling van de albumcover gebeurde op 9 maart. Op de cover is Ty Dolla $ign te zien met een foto van zijn broer, Jabreal Muhammad, die een levenslange gevangenisstraf uitzit voor een misdaad waarvan hij zegt onschuldig te zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

DE COMEBACK VAN YE

Vultures 1 werd uitgebracht in februari en stond opeenvolgend twee weken bovenaan de Billboard charts. Dit is de tweede keer dat Kanye dit presteerde sinds zijn gezamenlijke project met Jay-Z, Watch The Throne uit 2011. Ook is CARNIVAL de grootste hit van Kanye sinds een lange tijd. Kanye en Ty Dolla $ign hebben plannen voor twee luistersessies voor Vultures 2. Na deze luistersessies zullen zij voor het eerst live optreden tijdens Rolling Loud California op 14 maart.

Ster advertentie
Ster advertentie