Entertainment

Drake’s vader Dennis Graham mag Canada weer in na vijftien jaar lang inreisverbod

foto: Instagram
  1. Newschevron right
  2. Drake’s vader Dennis Graham mag Canada weer in na vijftien jaar lang inreisverbod

Drake heeft altijd openlijk zijn liefde voor zijn ouders getoond op social media. Hij groeide op in Toronto met zijn Canadese moeder, terwijl zijn Amerikaanse vader hem in Memphis opvoedde. De afgelopen jaren deelde Drake veel foto's met zijn vader, maar ontmoetingen met zijn 37-jarige vader Dennis Graham vonden nooit plaats in Canada. Dit kwam doordat vader Graham vijftien jaar lang een inreisverbod had voor Canada. Inmiddels is dit verbod opgeheven, zo is te zien op een foto waarop Drake’s ouders samen te zien zijn.

Inreisverbod

Drake maakte het nieuws bekend op zijn Instagram-story met het bericht: "Voor het eerst sinds vijftien jaar mag mijn vader Canada weer in. Ik wil iedereen bedanken die hieraan heeft meegewerkt."

Drake heeft zijn vader de afgelopen vijftien jaar altijd moeten bezoeken in de Verenigde Staten. Zijn vader mocht Canada namelijk niet in wegens de strafbare feiten die hij in het verleden gepleegd heeft. Wat vader Graham precies heeft gedaan om het zo ver te laten komen is niet bekend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

21 Savage Green Card

Het is niet de eerste keer dat Drake iemand helpt met het bemachtigen van de juiste reisdocumenten. Eerder hielp de Canadees-Amerikaanse rapper 21 Savage aan een Green Card om Canada in te komen voor hun gezamenlijke shows. Zonder Green Card had de rapper uit Atlanta Canada niet binnen mogen komen.

Ster advertentie
Ster advertentie