Entertainment

Drake lacht zijn vader uit vanwege tattoo van hem: "Waarom doe je me dit aan?"

foto: Instagram: @champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. Drake lacht zijn vader uit vanwege tattoo van hem: "Waarom doe je me dit aan?"

Drake heeft zich via Instagram uitgelaten over een tattoo die zijn vader, Dennis Graham, van hem heeft. De rapper lijkt niet blij te zijn met het eindresultaat en vraagt zich af waarom zijn vader hem dit aandoet.

'We zijn familie'

Dennis besloot in 2017 zijn zoon te eren met een portrettattoo op zijn arm. De tatoeage is gebaseerd op een foto van Drake aan het begin van zijn carrière, rond de release van het album Thank Me Later. De meningen over de tatoeage zijn verdeeld en hoofdrolspeler Drake deelde vanmorgen zijn standpunt via Instagram. "Ik zit hier gewoon na te denken over waarom je me dit aan doet. We zijn familie", schreef hij bij de post terwijl hij er lachende emoticons aan toevoegde.

Volgens TMZ ging Dennis in 2017 langs bij tattoo-artiest Money Mike om het portret af te ronden, nadat de eerste lijnen in 2014 al waren gezet. De trotse vader wilde graag een tatoeage van zijn zoon die overeenkomt met Drake's eerbetoon aan hem. De rapper heeft namelijk een mugshot van zijn vader op zijn arm getatoeëerd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Young Money-reünie

Drake plaatst het bericht na een veelbesproken weekend. De rapper verscheen samen met Lil Wayne en Nicki Minaj op het podium en bracht op die manier de langverwachte Young Money-reünie tot leven in Toronto.

De reünie van Lil Wayne's label Young Money zou eigenlijk op 1 augustus al plaatsvinden, maar werd last minute verzet omdat Drake positief op corona testte. Afgelopen weekend was het dan echt zo ver: Lil Wayne, Drake en Nicki Minaj stonden na acht jaar weer samen op het podium.

Ster advertentie
Ster advertentie