Entertainment

Fan laat tattoo van 50 Cent zetten, rapper reageert: "Who did this shit?"

foto: Instagram: @showyoh237
  1. Newschevron right
  2. Fan laat tattoo van 50 Cent zetten, rapper reageert: "Who did this shit?"

Afgelopen week deelde Show Yoh, een rapper uit Kameroen, zijn nieuwe tattoo van zijn grote idool 50 Cent. De Get Rich Or Die Tryin'-rapper was echter niet onder de indruk.

Echte liefde

De tattoo van Show Yoh moest de cover van 50 Cent's album Get Rich or Die Tryin' voorstellen en bevatte de woorden 'Father and Son' en '50 Cent'. Show Yoh deelde het eindresultaat trots op Instagram. "Vier je rolmodellen en laat ze echte liefde zien, zodat jij in de toekomst ook gevierd kunt worden", schreef hij als caption. "Ik toon echte liefde aan mijn vader 50 Cent. Mijn mentor in de muziekwereld."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Who did this shit?'

Op social media waren velen het er met elkaar over eens dat de tatoeage op zijn zachtst gezegd beter had gekund. De foto kwam uiteindelijk ook bij 50 Cent terecht en hij kon het niet laten om zijn ongecensureerde mening te geven. "Wat ga je in godsnaam doen jongen? Ik heb de allerbeste portret-tattooartiest nodig om dit op te op te lossen. Wie heeft deze shit gedaan man?"

Ondanks dat hij door zijn idool werd uitgelachen, was Show Yoh dolgelukkig met 50 Cent's reactie. "Ik kan mijn ogen niet geloven. Ik deed dit allemaal vanuit liefde en deed dit voor de inspiratie waarmee je me hebt beïnvloed", schreef Show Yoh, om vervolgens duidelijk te maken dat hij ervoor openstaat om zijn tatoeage te laten verbeteren. "Ik ben ready om het te fixen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie