Entertainment

Quincy Promes geeft vriendin DreamDoll 'beste verjaardag ooit' in Dubai

foto: Instagram: @dreamdoll
  1. Newschevron right
  2. Quincy Promes geeft vriendin DreamDoll 'beste verjaardag ooit' in Dubai

Quincy Promes heeft momenteel de tijd van zijn leven in Dubai. De Spartak Moskou-speler vierde gisteren de verjaardag van zijn nieuwe vriendin DreamDoll en als we haar mogen geloven, heeft ze de 'beste verjaardag ooit' gehad.

Verjaardag

Tabatha Robinson, zoals DreamDoll eigenlijk heet, postte afgelopen woensdag foto's van haar verjaardag op Instagram met als caption "Best birthday ever". Op één van de foto's is de Amerikaanse rapper op een boot te zien samen met haar nieuwe liefje Quincy Promes. De 32-jarige profvoetballer liet in de comments onder de post een vlammend hartje achter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Mijn liefde"

De relatie tussen Promes en DreamDoll kwam vorige week aan het licht door een post op social media van de rapper. Daarin was het duo te zien terwijl ze samen op date zijn in een bar. "Mijn liefde," was de tekst die ze erbij plaatste. DreamDoll is vooral bekend van haar carrière als rapper en haar verschijningen in realityseries, waaronder Love & Hiphop.

Veroordeling

Het is onduidelijk hoe de twee elkaar hebben ontmoet. Promes woont momenteel namelijk in Rusland en kan nauwelijks reizen, omdat hij in Nederland veroordeeld is wegens drugssmokkel en het bekende steekincident met zijn neef. De voetballer is veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf voor de invoer van twee partijen cocaïne. Daarnaast werd hij vorig jaar al veroordeeld voor het neersteken van zijn neef tijdens een familiefeest. Daarvoor kreeg hij van de rechtbank een celstraf van anderhalf jaar opgelegd. Deze veroordelingen kan hij pas uitzitten als hij terugkeert naar Nederland, vanwege het ontbreken van een uitleveringsverdrag tussen Rusland en Nederland.

Ster advertentie
Ster advertentie