Entertainment

Iggy Azalea vlamt ex Playboi Carti om foto in string: "Who wore it better?"

foto: Instagram: @thenewclassic/@akademiksfoto: Instagram: @thenewclassic/@akademiks
  1. Newschevron right
  2. Iggy Azalea vlamt ex Playboi Carti om foto in string: "Who wore it better?"

Iggy Azalea heeft een sneer uitgedeeld aan haar ex Playboi Carti. De rapper, die met twee bijdrages op het nieuwste album van Kanye West en Ty Dolla $ign staat, kwam onlangs in het nieuws vanwege foto's waarop hij een string draagt. Nadat een volger suggereerde dat Iggy in haar laatste Instagrampost dezelfde outfit als haar ex aan heeft, kon ze het niet laten om Playboi Carti belachelijk te maken. "Who wore it better?"

Iggy Azalea vlamt Playboi Carti

Iggy Azalea postte onlangs een video waarin ze zichzelf in de weerspiegeling van haar badkamerdeur filmt. Op de beelden is te zien dat ze een string draagt terwijl ze subtiel een sigaret aan het roken is. Een van haar volgers kon het niet laten om Iggy's kledingdracht te vergelijken met die van haar ex Playboi Carti, met wie ze overigens ook een kind heeft. "Jouw babydaddy draagt tegenwoordig dezelfde outfit", schreef de gebruiker bij haar foto, doelend op de beelden waarop Carti een string draagt. De reactie van Iggy leidde vervolgens tot veel hilariteit bij haar fans. "Well, who wore it better?"

foto: Instagram: @thenewclassic

Iggy Azalea reageert met: "Well, who wore it better?"

Spraakmakende look

De foto's van Playboi Carti doken afgelopen week op nadat hij naar verluidt de studio in was gedoken met Kanye West. Op de beelden is de rapper te zien met een spraakmakende look. Los van het feit dat fans hun mening deelden over het dragen van de string was er namelijk ook veel te doen om de kleur van Carti's huid. Zo leek het erop dat hij zijn gezicht bewust zwart had gekleurd en vroegen fans zich af of daar een boodschap achter zat.

foto: Instagram: @akademiks

De spraakmakende foto's van Playboi Carti

Ster advertentie
Ster advertentie