Entertainment

Konshens, Charly Black en Leftside komen in juli naar Vunzige Deuntjes Festival

foto: Vunzige Deuntjes
  1. Newschevron right
  2. Konshens, Charly Black en Leftside komen in juli naar Vunzige Deuntjes Festival

Na twee jaar afwezigheid keert Vunzige Deuntjes Festival aankomende zomer eindelijk weer terug. Hoewel de line-up al ruim een week bekend is, kondigde de organisatie achter het festival vandaag nog meer nieuwe namen aan. Zo kunnen bezoekers op 9 juli uitkijken naar optredens van Jamaicaanse dancehall-legendes Charly Black, Konshens en Leftside.

Internationale headliners

General Manager van Vunzige Deuntjes, Arend Wortmann, laat weten trots te zijn op het feit dat er voor het eerst internationale headliners te zien zullen zijn op het podium van Vunzige Deuntjes Festival. "Twee jaar geleden spraken we de ambitie al uit om naast de nationale hiphop-, r&b- en dancehall-scene ook een internationale headliner een plek te geven op ons festival. Geweldig dat we nu na twee jaar corona-pauze zo’n rijtje namen hebben weten te strikken. De mannen brengen met hun hits al sinds de begintijd van Vunzige Deuntjes onze dansvloeren in beweging, dus we zijn er erg trots op dat we onze trouwe bezoekers deze artiesten nu live mee kunnen laten maken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gehele line-up

Vunzige Deuntjes Festival vindt op 9 juli plaats in het Amsterdamse Bos in Amstelveen. Vunzige Deuntjes maakte onlangs de gehele line-up bekend van het festival. Zo kun bezoekers los gaan op hits van onder anderen Ronnie Flex, Cor, Poke, Yssi SB, Bilal Wahib en nog veel meer.

Ster advertentie
Ster advertentie