Entertainment

Joost Klein stuurt ontroerend bericht naar overleden ouders: "Ik ben in Malmö"

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Joost Klein stuurt ontroerend bericht naar overleden ouders: "Ik ben in Malmö"

Joost Klein heeft een ontroerende boodschap in zijn Instagram Story gedeeld. De artiest die Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival richtte zich in het emotionele bericht tot zijn overleden ouders. "Ik denk heel erg veel aan jullie."

Emotioneel bericht Joost Klein

Hoewel Joost Klein aan de vooravond staat van het meest bijzondere optreden van zijn leven, moet hij dat helaas doen zonder de aanwezigheid van zijn ouders. De zanger was pas twaalf jaar oud toen hij zijn vader verloor aan kanker en niet veel later overleed zijn moeder aan een hartstilstand. In het ontroerende bericht op zijn Instagram Story brengt Joost zijn ouders op de hoogte van de bijzondere situatie waarin hij zich momenteel bevindt. "Hallo mam en pap, ik ben in Malmö voor het Eurovisie Songfestival."

Uit zijn boodschap wordt duidelijk dat de zanger het avontuur graag met zijn ouders had gedeeld. "Het voelt erg onwerkelijk. Ik denk heel erg veel aan jullie." Met het openbaren van zijn bericht hoopt Joost Klein steun te bieden aan anderen die ook dierbaren moeten missen. "Hopelijk kunnen sommige mensen zich herkennen in mijn verhaal en voelen zij zich hierdoor begrepen." De zanger sluit het emotionele bericht optimistisch en poëtisch af. "Mijn duisternis zal veranderen in licht. Voor altijd jullie zoon."

foto: Instagram: @joostklein

Het bericht in de Story van Joost Klein

Eurovisie Songfestival

Ook in zijn Songfestival-inzending Europapa stipt Joost Klein het gemis van zijn ouders aan. De zanger is momenteel druk bezig met de voorbereidingen op zijn optreden. Hij komt op donderdag 9 mei voor het eerst in actie tijdens de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Afgelopen week werd bekend dat onder meer Appie Mussa onderdeel zal zijn van de act.

Ster advertentie
Ster advertentie