Entertainment

Vrouw die bij Pop Smoke was toen hij vermoord werd, spreekt zich voor het eerst uit

foto: WE TV
  1. Newschevron right
  2. Vrouw die bij Pop Smoke was toen hij vermoord werd, spreekt zich voor het eerst uit

Een vrouw die bij Pop Smoke was toen hij vermoord werd, heeft zich onlangs voor het eerst uitgesproken over de moord op de rapper. Amelia Rose vertelt in een aflevering van Hip Hop Homicides haar kant van het verhaal. WE TV, de maker van het programma, heeft een preview van de aflevering op social media gedeeld. In het fragment vertelt Rose onder meer dat ze in de slaapkamer was toen hij gedood werd.

Naar boven

Pop Smoke was in een huis in de Hollywood Hills toen hij het slachtoffer werd van een gewelddadige overval. Vlak daarvoor was de rapper nog buiten geweest met Rose. In gesprek met Van Lathan vertelt ze wat er gebeurde toen ze terugkeerden bij het huis. "Pop zei dat hij naar boven ging. Ik zat op het bed en begon mijn kleren uit te trekken", zegt Rose, terwijl ze zichtbaar geëmotioneerd is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"What!?"

Toen Pop zag dat ze zich uitkleedde, zei hij: "Oké, ik ben zo terug." Volgens Rose ging de rapper vervolgens naar de badkamer. "Dat waren zijn laatste woorden tegen mij." Een aantal seconden later hoorde ze een vreemd geluid. "Ik keek omhoog en er stond een man met een masker op voor me. Hij had een pistool in zijn hand die hij op mij richtte."

Rose vertelt dat ze superangstig was. "De overvaller zei dat ik hem aan moest kijken, weet je wel? Zijn ogen maakten me zo bang." Vervolgens renden de indringers naar de badkamer. "Het laatste wat ik Pop hoorde roepen, was 'what!?'."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dodelijke schietpartij

Bashar Barakah Jackson, zoals Pop Smoke echt heet, werd bij de gewelddadige overval doodgeschoten. Twee mannen en twee tieners werden later gearresteerd en beschuldigd van de dodelijke schietpartij.

Ster advertentie
Ster advertentie