Entertainment

R. Kelly zegt dat ex-vrouw burgers moet bakken als ze geld wil zien

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. R. Kelly zegt dat ex-vrouw burgers moet bakken als ze geld wil zien

R. Kelly en zijn ex-vrouw Andrea Kelly hebben flinke ruzie vanwege de alimentatie die de zanger zou moeten betalen. Hij zou haar nog $32.000 dollar moeten betalen. In een recent TMZ-interview vertelde Andrea dat het haar niet uitmaakt hoe hij aan het geld komt. Volgens de rechter moet R. Kelly maandelijks $21.000 aan alimentatie overmaken. En het maakt Drea niet uit of hij voor dat geld gaat zingen of taco's verkopen: "Er zijn overal banen te vinden. Al wordt je de eerste r&b-koning die bij Del Taco moet werken."

Verantwoordelijkheid

De dochter van R. Kelly en Andrea Kelly was ook aanwezig bij het TMZ-interview. Ook Buku Abi haalde uit naar haar vader: "Ik wil één ding duidelijk maken: ik hoef zijn geld niet. Het is zijn verantwoordelijkheid als mijn vader. Daarom doe ik mee aan deze show. Ik heb mijn eigen leven, carrière en muziek. Jij koos ervoor om kinderen met mijn moeder te maken, dus dit is jouw verantwoordelijkheid."

Maccie of de BK

R. Kelly reageert twee dagen na het interview fel op de uitspraken van Andrea. Volgens hem wil Drea het geld van hun kind gebruiken voor zichzelf en zegt dat het tijd wordt dat ze zelf gaat werken voor haar geld. Hij suggereerde een sollicitatie bij Burger King of McDonalds. De advocaat van R. Kelly is de aanvallen van Drea inmiddels ook zat en zegt dat ze een leven moet gaan zoeken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie