Entertainment

Gunna legt uit wat 'Pushin P' betekent: "Iedereen kan 'P' zijn"

foto: YouTube: INTERRUPTED
  1. Newschevron right
  2. Gunna legt uit wat 'Pushin P' betekent: "Iedereen kan 'P' zijn"

Gunna verscheen onlangs in de nieuwste aflevering van The Shop van UNINTERRUPTED, waar hij onder meer de oorsprong van 'Pushin P' met onder anderen Lebron James, Rick Ross en Maverick Carter besprak.

Pushin P

Gunna dropte in januari zijn album DS4Ever en daar stond onder meer de track Pushin P op. Vanaf dat moment ging de uitspraak viraal op social media en werd het gebruikt als caption of op een andere manier. Maar wat betekent 'Pushin P' nou precies? Maverick Carter vroeg Gunna, die wordt gezien als de bedenker van 'Pushin P', om zijn definitie te delen.

"Ik ben het gestart, maar ik heb het nu niet meer in de hand", zegt Gunna. "Iedereen gebruikt het hoe hij of zij het wil gebruiken, dat is het mooie." De rapper vertelt dat 'P' voor hem in eerste instantie refereerde naar 'player'. ''Met player bedoel ik gewoon een speler die dingen goed aanpakt. Ik begon mezelf echt een goede speler te vinden. Ik voelde mezelf echt."

Player

"Mijn vrienden zagen me bezig zijn en zeiden toen: 'Je bent nog steeds gaande hè? You are Pushin P now, je bent het echt aan het pushen!' Nu probeer ik ervoor te zorgen dat ik zo hard werk dat ik de P voor altijd met een hoofdletter kan blijven schrijven", zegt Gunna.

De rapper uit Atlanta vertelt dat hij geïnspireerd is door veel verschillende mensen en blij is dat iedereen de term op zijn eigen manier gebruikt. "Uiteindelijk kan iedereen een player zijn. Je ooms en tantes die hard werkten waren ook players. Dat is alles wat het betekent."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie