Entertainment

Josylvio over het vertrek van Ashafar bij Hella Cash: "Weg is weg"

foto: YouTube: Rookworst de Podcast
  1. Newschevron right
  2. Josylvio over het vertrek van Ashafar bij Hella Cash: "Weg is weg"

In het een-op-eengesprek met Hef in Rookworst de Podcast vertelt Josylvio over het vertrek van Ashafar bij zijn label Hella Cash. Josylvio benadrukt dat hij nog steeds veel liefde heeft voor Ashafar, maar dat wat hem betreft een terugkeer in de toekomst geen optie is.

'Younging van Hella Cash'

Josylvio bood Ashafar in 2018 een contract aan bij Hella Cash. De twee komen uit dezelfde buurt. "Hij zit sowieso in mijn hart, laat me dat vooropstellen. Ik ken zijn vader, ik ken zijn broers, ik ken iedereen om hem heen." Toen Ashafar getekend werd, was hij nog niet superbekend. "Maar ik vond hem gewoon heel hard. Je wil je mensen goed zien en je wil mensen die love voor jou hebben ook goed zetten."

De labeleigenaar zag dat 'Asha' een bepaalde drive in zich had en had een plan met hem in gedachten. "Hij was erg hongerig en we hebben hem op de juiste manier in de game gebracht. Hij was echt die 'younging van Hella Cash'. Zo van: als wij hem allemaal hard vinden en hij is met ons, hoe kunnen jullie hem dan niet hard vinden?"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geen geduld

De twee hadden altijd een goede band. Ondanks de stijging in Ashafars populariteit en succes, vroeg de jonge rapper zich toch af of hij wel goed zat bij Hella Cash. Volgens Josylvio ontbrak het bij Asha aan geduld. "Hij is een jonge guy. Hij zag de game een beetje anders. Hij wou het op zijn manier spelen. Ik heb heel erg het gevoel dat hij weg is gegaan, omdat hij heel snel wil gaan."

En dat terwijl de labeleigenaar grootse plannen had met de getalenteerde Ashafar. "Ik had echt zoiets van: je kan een legend worden als je met ons bent." Josylvio gelooft dat Ashafar dat ook zonder hem kan en hoopt dat hij alles bereikt wat hij wil bereiken. "Maar ik had echt nog grotere dingen in gedachten voor hem. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik van hem een van de grootsten van zijn generatie had kunnen maken. Maar ja, dat is hoe het gaat bij een label. Hij dacht dat hij sneller zijn doelen zou bereiken als hij weg zou gaan bij Hella Cash."

Quote

Als ze het zelf uiteindelijk beter doen, zouden ze ook niet terugkomen, toch?

Josylvio

'Weg is wel echt weg'

Hef is nieuwsgierig hoe Josylvio zou reageren als Ashafar opnieuw bij hem aan zou kloppen om onderdeel van Hella Cash te worden. "Zou je hem weer tekenen als hij terugkomt?", vraagt hij. "Nee, weg is wel echt weg", reageert Josylvio. "Dat gaat gewoon om real zijn: you stick together forever of niet." Dat standpunt zag Hef niet aankomen. "Is dit je trots? Dit klinkt als 'die zure Joost'. Dit is niet de hosselaar in je die praat", grapt hij.

Volgens Josylvio is het logisch dat je iemand niet terugneemt als diegene bij je weggaat met het idee het zelf beter te kunnen. "Als ze het zelf uiteindelijk beter doen, zouden ze ook niet terugkomen, toch?" De rapper benadrukt nogmaals dat er geen spanningen zijn tussen hem en Ashafar. "Het is niet zo dat ik nooit meer een track met hem zou maken of dat we nu ruzie hebben. Het is all love for Asha. Ik heb vrede met zijn keuze. We zijn niet met beef uit elkaar gegaan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie