Entertainment

8 uitgaves van celebrities waar je mond van open valt

foto: YouTube: aGOODoutfit
  1. Newschevron right
  2. 8 uitgaves van celebrities waar je mond van open valt

Af en toe moet je jezelf wat gunnen in het leven, of dat nou een paar nieuwe sneakers is of een tripje naar Parijs. Maar wat als je miljoenen op de bank hebt? Dan krijgt de term treat yo' self een hele andere betekenis. Deze 8 celebrities gaven bakken geld uit aan de volgende items.

1. Beyoncé

Als jij dacht dat je veel geld uitgeeft aan kleding: think again. Beyoncé deed namelijk een uitgave aan een kledingstuk die haar bank niet snel vergeet. Zo kocht ze namelijk een legging ter waarde van 100.000 dollar. De Balenciaga-leggings droeg ze naar de BET Awards in 2007: daar shinede ze dan ook flink.

2. Mike Tyson

Mike Tyson staat het meest bekend om zijn boksersverleden en het afbijten van het oor van een tegenspeler. Maar niet alleen hierin heeft Mike een naam gemaakt, ook houdt hij van ludieke uitgaves. Zo kocht hij namelijk een gouden bad voor zichzelf ter waarde van 2,2 miljoen dollar. Mike vond het ook nodig om wat exotische dieren in huis te hebben en dus kocht hij drie Bengaalse tijgers. Voor elke tijger legde hij zo'n 70.000 dollar neer.

3. JAY-Z

Waar Beyoncé haar geld uitgeeft aan gouden leggings, besteedt hubby Jay-Z het aan paarden en auto's. Zo kocht de rapper een racepaard ter waarde van 55 miljoen dollar. Niet alleen op het raceveld laat Jay-Z zijn rijkdom zien, zo ook op de weg. Hij kocht namelijk een super car van maar liefst 8 miljoen dollar.

4. Kylie Jenner

Een Kardashian-zusje als vriendin hebben: het heeft zowel voor- als nadelen. Een ding is zeker: zij pakken altijd dik uit voor een birthday. Toen Travis Scott jarig was, werd dat dan ook groots aangepakt door Kylie. Zo fixte zij dat ze het pretpark Six Flags helemaal voor zichzelf hadden op zijn special day.

5. Mariah Carey

Je hebt mensen die van bloemen houden en dan heb je Mariah Carey. Zo zou de zangeres bloemen uit verschillende landen over de hele wereld naar haar op laten sturen. Alles bij elkaar opgeteld geeft ze daar zo'n 100.000 dollar per maand aan uit.

6. DJ Khaled

Dat de zoon van DJ Khaled opgroeit in luxe, is een understatement. Zo heeft Asahd Khaled meerdere horloges van zijn vader gekregen: één van 34.000 dollar en één van 100.000 dollar. Dat beide horloges de kleuter over een paar jaar waarschijnlijk niet meer zullen passen, daar trekt DJ Khaled zich niks van aan.

7. Kanye West

Dat Kanye West van zichzelf houdt, weten we. De term 'I love You like Kanye loves Kanye', komt dan ook niet zomaar uit de lucht vallen. Zo kocht hij voor zichzelf een horloge met zijn eigen gezicht erop met een prijskaartje van 180.000 dollar. Ook zijn familie profiteert van zijn dure uitgaves: zo kocht hij samen met Kim een eiland voor dochterlief North. Het eiland was een cadeau voor haar tweede verjaardag en koste zo'n 12 miljoen dollar!

8. PARIS HILTON

Dat celebrities vaak in dikke mansions van honderdduizenden dollars wonen weten we, maar honden? Paris Hilton vindt dit wel heel normaal en heeft een speciaal paleis laten bouwen voor haar honden. Dit paleisje heeft haar 325.000 dollar gekost en beschikt over elektriciteit en airco.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie