Entertainment

Kim Kardashian heeft een nieuwe vlam: "Kijken naar volgende stappen"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian heeft een nieuwe vlam: "Kijken naar volgende stappen"

Het is alweer een tijdje geleden dat Kim Kardashians liefdesleven in het nieuws kwam. Daar lijkt nu verandering in te komen. De SKIMS-eigenaresse zou namelijk op dit moment daten met NFL-speler Odell Beckham Jr.

Volgende stappen

Een bron heeft aan Us Weekly laten weten dat Kim Kardashian en Odell Beckham Jr. aan het daten zijn. De twee zouden elkaar vaak zien en steeds serieuzer worden. Toch moeten ze volgens de bron een weg vinden in hoe ze hun relatie vorm willen geven. De NFL-speler houdt zijn privéleven namelijk liever voor zichzelf en dat is best lastig met iemand als Kim Kardashian die altijd in het nieuws is. "Hij is meer low-key terwijl zij altijd in de spotlight staat", vertelt de bron. "Ze zijn op dit moment aan het kijken wat hun volgende stappen zijn."

Odell Beckham en andere Kardashian

In september gingen er al geruchten dat de twee veel tijd met elkaar doorbrachten. Deze geruchten werden versterkt toen Kim in november aanwezig was op de verjaardag van de bekende NFL-speler. Hoewel de twee niet meer gespot werden, wakkerde ze deze maand weer de speculaties aan toen ze samen gezien werden op een Grammy-afterparty in Los Angeles.

In 2016 werd de NFL-speler ook al aan een Kardashian gelinkt, namelijk Khloé Kardashian. De twee hebben toen geknuffeld tijdens een feestje van Drake. Later werd bevestigd dat ze alleen hadden geflirt en niet met elkaar aan het daten waren.

Ster advertentie
Ster advertentie