Entertainment

Acteur Paul Rudd verkozen tot meest sexy man van 2021

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Acteur Paul Rudd verkozen tot meest sexy man van 2021

Paul Rudd is verkozen tot meest sexy man van 2021 door het Amerikaanse tijdschrift People. Daarmee is Rudd de opvolger van Michael B. Jordan.

Quote

Mijn vrouw was geschokt.

Paul Rudd

'geen valse bescheidenheid'

De 52-jarige Rudd is onder meer bekend van zijn rol in Ant-Man en Friends, waar hij Mike Hannigan speelde, de partner van Phoebe. De acteur kan maar moeilijk geloven dat hij deze titel heeft mogen ontvangen. "Dit is geen valse bescheidenheid. Er zijn zo veel mensen die deze titel meer verdienen dan ik", zegt Rudd in het tijdschrift. Datzelfde geldt voor zijn vrouw, die volgens Rudd in eerste instantie "geshokkeerd" was. "Maar ze was er wel lief over. Na wat gegiechel en een shock zei ze: 'Ze hebben het goed gezien'."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerdere winnaars

People kiest sinds 1985 jaarlijks de meest sexy man. Eerdere winnaars van de prijs waren George Clooney, Brad Pitt, Johnny Depp en Richard Gere, die allemaal vier keer werden verkozen. Verder kregen ook namen als John Legend, Idris Elba en dus Michael B. Jordan deze titel. Rudd grapte dat hij nu vaker hoopt te worden uitgenodigd door de club van eerdere winnaars. "Ik hoop dat ik nu eindelijk uitgenodigd ga worden voor al die sexy diners met George Clooney, Brad Pitt en Michael B. Jordan."

Ster advertentie
Ster advertentie