Naar homepage
Entertainment

Alicia Keys viert 40e verjaardag op tropische bestemming

bron: AFP
  1. Newschevron right
  2. Alicia Keys viert 40e verjaardag op tropische bestemming

Je verjaardag vieren tijdens corona valt niet mee. Vanwege de maatregelen heb je die misschien wel niet (of heel klein) gevierd en je verjaardagskaarsjes via Zoom uitgeblazen. Het kan zo z’n charme hebben, maar waarschijnlijk vier je je verjaardag liever op een tropische bestemming met al je vrienden en familie, lekker eten, gezellige muziek en een vuurwerkshow op de achtergrond.

Coronatest vooraf

Dat dacht Swizz Beatz ook. Zijn vrouw Alicia Keys mag vandaag 40 kaarsjes uitblazen en dat wilde hij niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Hij liet vrienden en familie een coronatest doen en nodigde hen vervolgens uit om met Alicia haar verjaardag te vieren op een prachtige plek aan de zee.

En daar is ze hem immens dankbaar voor laat ze weten op haar Instagram: "Dit is de meest geweldige start van mijn verjaardag!! Ik zweer dat ik de beste echtgenoot heb van het heelal!!!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet de enige

Alicia Keys en haar man zijn niet de eerste celebrities die hun verjaardag, ondanks de coronamaatregelen, toch groots vieren. Onder anderen Kim Kardashian, Kendall Jenner en P. Diddy gingen haar voor.

Naast felicitaties kan Alicia Keys ook rekenen op minder positieve reacties. Veel van haar Instagramvolgers vinden het oneerlijk en niet gepast dat zij feest vieren terwijl de rest van wereld in lockdown zit vanwege het coronavirus.

“Ik weet zeker dat je een geweldige dag hebt gehad en ik wens je het beste, maar er zijn er velen geweest die offers hebben gebracht en/of zijn overleden. Feestjes kunnen wachten, COVID niet.”

Ster advertentie
Ster advertentie