Music

Alicia Keys komt vrijdag met gloednieuw album 'Alicia'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Alicia Keys komt vrijdag met gloednieuw album 'Alicia'

Alicia Keys heeft eindelijk de nieuwe releasedatum van haar nieuwe album aangekondigd en dat gebeurt eerder dan je denkt. De zangeres brengt haar album Alicia namelijk uit op 18 september: aanstaande vrijdag dus!

uitstellen door coronacrisis

Het album van Alicia stond eerst gepland voor 20 maart van dit jaar, maar zoals heel veel artiesten koos ze ervoor om de datum uit te stellen. Een tour die bij het album hoort - en die officieel vanaf juni zou plaatsvinden - zou namelijk niet kunnen vanwege de coronacrisis. Een tweede datum, 15 mei, werd ook niet gehaald. Toen besloot de zangeres om het album zonder releasedatum uit te stellen. Het wachten is nu echter voorbij: maandag werd bekend via Twitter dat het nieuwe album Alicia deze vrijdag wordt uitgebracht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

tourdata

De volledige tracklist van Alicia is nog niet bekendgemaakt, maar het album zal in ieder de tracks Time Machine, Underdog, Show me Love ft. Miguel en So Done ft. Khalid, Love Looks Better, Perfect Way to Die en Good Job bevatten.

de tour

Nieuwe tourdata die bij het album horen zijn ook nog niet bekendgemaakt. Tijdens een perspresentatie die eerder dit jaar werd gehouden werd de show omschreven als 'een hele speciale, artistieke multimedia-ervaring. Can't wait!'

Ster advertentie
Ster advertentie