Entertainment

Gunna viel in de afgelopen tijd bijna twintig kilo af: dit is hoe

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Gunna viel in de afgelopen tijd bijna twintig kilo af: dit is hoe

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Gunna flink wat kilo’s heeft verloren in de afgelopen tijd. De rapper uit Atlanta sprak met XXL over zijn gewichtsverlies, nieuwe levensstijl en zijn tijd in de gevangenis. Daarnaast deed Gunna ook een boekje open over de snitch-geruchten en zijn huidige relatie met Young Thug.

Gezonde levensstijl

Voor Gunna begon het afvalproces op het moment dat hij vast kwam te zitten. Zo vertelt hij: “Ik ben afgevallen door minder te eten. In de gevangenis at ik weinig en zo viel ik steeds sneller af.” De 30-jarige rapper zat bijna een jaar vast op verdenking van deelname aan een criminele organisatie. Na zijn vrijlating eind 2022, begon Gunna te letten op zijn gezondheid. “Ik train zes dagen per week en eet gezond. Daardoor zit ik lekkerder in mijn vel.”

Geruchten van verraad

Nadat Gunna vrijkwam, beweerden boze tongen dat hij de andere verdachten, waaronder zijn vriend en YSL-labelbaas Young Thug, zou hebben verraden. Door deze vermoedens van verraad kreeg Gunna veel haat op het internet. Rappers waarmee hij voorheen samenwerkte, zoals Lil Durk, 21 Savage, en zelfs zijn voormalige vriend Lil Baby, vermoedden dat Gunna met de politie had gesproken.

Volgens de fukumean-rapper is zijn contact met de drie rappers niet meer wat het was. Wel geeft hij aan dat de problemen telefonisch zijn uitgesproken. Toch lijkt het erop dat Gunna een nare nasmaak heeft overgehouden aan de beschuldigingen aan zijn adres. “Ik heb het gevoel alsof iedereen misleid is. Als je misleid wordt, kun je of je eigen keuzes maken, of meegaan met de rest.”

Relatie met Young Thug

Ook Young Thug is een verdachte in dezelfde strafzaak als Gunna. De YSL-voorman zit ruim twee jaar achter tralies op verdenking van het leiden van een criminele organisatie. Volgens Gunna is zijn relatie met Young Thug nooit veranderd. “We hebben altijd liefde voor elkaar gehad en dat is nu niet anders.”

Ster advertentie
Ster advertentie