Entertainment

Kim over co-ouderschap met Kanye: "Het is f*cking moeilijk"

foto: YouTube: Angie Martinez
  1. Newschevron right
  2. Kim over co-ouderschap met Kanye: "Het is f*cking moeilijk"

Kim Kardashian heeft zich in de podcast van Angie Martinez uitgelaten over het co-ouderschap met Kanye. Ze beschrijft het als een moeilijk uitdaging om haar kinderen niets te laten merken van alle ophef rondom haar ex en de scheiding. "Het is f*cking moeilijk", vertelt ze met tranen in haar ogen.

Quote

Op een dag zullen m'n kinderen me dankbaar zijn dat ik hier nu niet hun vader zit te bashen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beschermen

Presentatrice Angie Martinez kaart aan dat Kim nou niet bepaald de meest makkelijke persoon als co-ouder aan haar zijde heeft. Desondanks geeft Kim aan dat ze haar ex nooit zwart zou maken tegenover haar kinderen. "Ik heb hem zeker beschermd en zal dat nog steeds blijven doen voor mijn kinderen. Dus in mijn huis weten mijn kinderen niet wat er gaande is in de buitenwereld."

'Zo normaal mogelijk leven'

Hoewel het bijna onmogelijk is, doet Kim er alles aan om nieuwsberichten over de scheiding of ophef rondom Ye bij de kinderen weg te houden, bijvoorbeeld door goed contact te houden met hun leraren en ze maar beperkt toegang tot tv en social media te geven. "Ze zijn nog niet oud genoeg om daarmee te dealen. Wanneer ze dat wel zijn, zullen we die gesprekken voeren. Tot die tijd wil ik hun leven zo normaal mogelijk houden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eigen vader

Terwijl ze haar kinderen probeert te beschermen, wil Kim ook dat ze een goede band met hun vader behouden. "Op een dag zullen m'n kinderen me dankbaar zijn dat ik hier nu niet hun vader zit te bashen. Privé zal ik ze de antwoorden geven op alles dat ze willen weten." Wanneer ze begint te praten over haar eigen vader, wordt ze emotioneel. "Ik had de beste vader en de beste herinneringen. Dat is alles wat ik wil voor m'n kinderen."

Ye's muziek in de auto

Kim vertelt dat het niet altijd makkelijk is om haar eigen gevoelens weg te stoppen wanneer ze met haar kinderen is. "Waar we ook doorheen gaan, als we naar school rijden en zij hun vaders muziek willen luisteren, moet ik die lach op m'n gezicht toveren, meezingen met m'n kinderen en doen alsof er niets aan de hand is", vertelt ze. "Zodra ik ze af heb gezet, kan ik een potje janken, een sms'je sturen of gewoon doen wat ik moet doen."

Scheiding

Kim trouwde in 2014 met Kanye. In 2021 vroeg ze de scheiding aan, die vorige maand werd afgerond. De twee kwamen uiteindelijk tot een akkoord waarin onder andere staat dat ze de gezamenlijke voogdij over hun vier kinderen North, Saint, Chicago en Psalm krijgen.

Hele gesprek

Kim en Angie spraken ook nog over daten wanneer je beroemd bent, Kims reactie op het Balenciaga-schandaal en over hoe ze haar hoofd koel houdt in deze chaotische tijden. De hele podcastaflevering kun je hier terugkijken.

Ster advertentie
Ster advertentie