Entertainment

Rapper Barbenoirx over mishandeling Yasmine: ''Ik ben geen monster''

foto: Instagram: @yasminepierard
  1. Newschevron right
  2. Rapper Barbenoirx over mishandeling Yasmine: ''Ik ben geen monster''

De rapper die Yasmine Pierards noemde als degene die haar heeft mishandeld, heeft via Instagram gereageerd op de situatie. Hij wil geen uitspraak doen over wat er precies is gebeurd is, maar wil wel laten weten dat een hoop verhalen die rondgaan volgens hem niet kloppen.

afterparty

Dinsdag deelde Yasmine, realityster van onder andere Ex On The Beach, een foto van haar gehavende gezicht, met daarbij het verhaal dat zij door een man in elkaar was geslagen op een afterparty in haar appartement. Zij wilde dat de mensen op de afterparty zouden vertrekken, maar een man was daar niet van gediend. Hij sloeg haar in elkaar en brak onder andere haar neus.

Barbenoir

In eerste instantie wilde Yasmine niet delen wie de man was die haar had toegetakeld, maar later bedacht ze zich en bekende ze dat het de Vlaamse rapper Barbenoirx is. Op Instagram circuleerden meerdere statements en screenshots van zijn reactie hierop, maar inmiddels heeft hij op zijn Instagram laten weten dat het daarbij om een fake accounts ging. In die post laat hij weten dat hij niet verder op de situatie wil ingaan en het oordeel overlaat aan Justitie. Wel richt hij zich specifiek op de mensen die hem kennen. ''Neem de tijd om rustig na te denken over hoe je mij kent als persoon; een vriend, een broer, een neef, een collega... [...] Ik ben niet het monster dat nu wordt afgeschilderd.''

Yasmine's verhaal

Op Instagram deelde Yasmine een dag na haar mishandeling haar verhaal. Ze kende Barbenoirx via gemeenschappelijke vrienden. Volgens haar sloot hij zichzelf eerst op in de slaapkamer, nadat zij hem wakker had gemaakt en hem verzocht het huis te verlaten. Nadat ze dat meerdere keren had gevraagd en uiteindelijk schreeuwde dat hij weg moest gaan, sloegen bij Barbenoirx de stoppen door.

"Hij sloeg mij meerdere keren in mijn gezicht. Ik voelde meteen dat mijn neus was gebroken en ik kon niets doen om mijzelf te beschermen. Hij bleef op me inslaan terwijl ik op de grond viel en terwijl ik daar lag bleef hij me overal slaan en schoppen. [...] Ik kroop naar de gang van mijn appartementencomplex, waar ik mijn buren vroeg of ze de politie wilden bellen."

gerechtigheid

Yasmine vervolgt in het verhaal dat Barbenoirx vijf of zes uurtjes vast heeft gezeten en 'nu weer vrij is'. "Ik heb twee dagen in het ziekenhuis gelegen, mijn neus is gebroken, ik heb een hersenschudding en mijn oog is f*cked."

"Ik voel me verschrikkelijk maar ben nog steeds blij, want het had nog veel erger kunnen aflopen. Ik wilde eigenlijk een break van social media nemen, maar ik laat deze persoon niet mijn sociale en privéleven verpesten. Dus ik ga door met mijn leven en hoewel ik heel veel pijn heb, probeer ik te blijven doen wat ik al deed. Karma gaat hem krijgen en ik zal zeker verdere stappen ondernemen om gerechtigheid te krijgen."

Ster advertentie
Ster advertentie