Entertainment

Nick Cannon vader van negende kind, nog twee op komst bij verschillende moeders

foto: Instagram: @nickcannon
  1. Newschevron right
  2. Nick Cannon vader van negende kind, nog twee op komst bij verschillende moeders

Nick Cannon is vader geworden van zijn negende kind. Dat maakt de presentator bekend via zijn Instagram. Zijn dochter, die hij kreeg met model LaNisha Cole, heet Onyx Ice Cole Cannon. Ondertussen zijn ook zijn tiende en elfde kind onderweg, beiden bij een andere vrouw.

'Wat iedereen ook te zeggen heeft'

Nick deelt op Instagram een foto samen met zijn pasgeboren dochter en de moeder van het kind. "Ik zal dit kind zo goed mogelijk beschermen, verzorgen, begeleiden en liefhebben", schrijft hij erbij. De acteur zit niet stil als het gaat om zijn gezinsuitbreiding en hij lijkt zich ervan bewust dat mensen daar een mening over hebben. "Ik beloof dit meisje lief te hebben met heel mijn hart, wat iedereen ook te zeggen heeft."

Kritiek en cynisme

In de Instagram-post legt Nick verder uit dat hij "een dikke huid" heeft. Hij benadrukt echter dat dat niet voor iedereen binnen zijn familie geldt en wijst mensen erop zijn baby momma's niet lastig te vallen. "Dus ik bid en vraag mensen om hun kritiek en cynisme op mij te projecteren en niet op de liefhebbende en kostbare moeders van mijn kinderen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nicks kinderen

Zoals het ernaar uitziet heeft Nick Cannon volgend jaar elf kinderen, die volgens hem overigens allemaal gepland zijn. Hij werd voor het eerst vader in 2011. Toen kreeg hij met ex Mariah Carey de tweeling Monroe en Moroccan. Na de scheiding datete hij Brittany Bell, die nu opnieuw van hem in verwachting is en met wie hij in 2017 zoontje Golden en in 2020 dochtertje Powerful Queen kreeg.

In 2021 werd Nick's zoontje Zen geboren, van Alyssa Scott, maar het jongetje overleed vijf maanden later aan een hersenaandoening. Een week voor die geboorte verwelkomde hij de tweeling Zion en Zillion met dj Abby De La Rosa. De dj, waar hij onlangs nog een nieuw huis voor kocht, is op dit moment opnieuw in verwachting, waarmee Nick de teller op elf kinderen brengt.

Ster advertentie
Ster advertentie