Entertainment

Wapen- en drugsaanklachten toegevoegd na huiszoeking Young Thug

foto: YouTube: 11Alive
  1. Newschevron right
  2. Wapen- en drugsaanklachten toegevoegd na huiszoeking Young Thug

Young Thug zit momenteel samen met 27 andere leden van YSL vast op verdenking van meerdere criminele activiteiten, waaronder moord, overvallen en mishandelingen. Als gevolg van een huiszoeking bij Young Thug zijn daar vandaag nog een aantal aanklachten bijgekomen.

Nieuwe aanklachten

Nadat het huis van Young Thug is doorzocht, zijn meerdere aanklachten toegevoegd, zoals het bezit van een machine geweer, het bezit van een wapen door een veroordeelde, drugsbezit en een bendegerelateerde aanklacht. Alle aanklachten worden nog altijd ontkent door het juridische team van Young Thug. Zij blijven volhouden dat ze te maken hebben met een artiest en niet een crimineel. "We zullen tot mijn laatste druppel bloed vechten om zijn naam te zuiveren", liet advocaat Brian Steel eerder al weten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De zaak

Naast Young Thug en Gunna zijn 26 andere leden van het muzikale collectief YSL opgepakt, waaronder Yak Gotti, PeeWee Roscoe en Unfoonk, de broer van Young Thug. In de aanklacht wordt YSL een criminele straatbende genoemd die in 2012 werd opgericht en nauwe banden heeft met de Bloods.

Ster advertentie
Ster advertentie