Entertainment

'That's so Raven'-actrice Raven Symoné vraagt volgers te stoppen met doodsbedreigingen naar haar vrouw

foto: Miranda Maday via Instagram
  1. Newschevron right
  2. 'That's so Raven'-actrice Raven Symoné vraagt volgers te stoppen met doodsbedreigingen naar haar vrouw

Raven Symoné, bekend als voormalig-hoofdrolspeelster in That's So Raven, roept haar volgers op om te stoppen met alle haat naar haar vrouw. Haar vrouw Miranda zou namelijk allerlei doodsbedreigingen hebben ontvangen, nadat ze in een podcast deelde dat ze nog nooit naar de serie That's So Raven en The Cheetah Girls had gekeken.

Wat heeft de vrouw van Raven gezegd?

Raven-Symoné en haar vrouw Miranda waren allebei vorige week te gast in de podcast Bottoms Up With Fannita. Tijdens deze aflevering kwam naar buiten dat Miranda nooit de filmreeks The Cheetah Girls had gekeken, waarin Raven te zien is. Ze legt dan ook uit dat ze in het verleden misschien wel een film of serie van Raven had gezien, maar niet per se had onthouden dat de actrice daarin speelde. "Ik wist wel wie je was, maar je zat niet op mijn radar", deelde Miranda. Raven legde in de podcast ook uit dat ze het eigenlijk wel fijn vond dat Miranda de actrice niet herkende van haar werk. "Het maakt het allemaal een stuk makkelijker."

Toch dachten fans daar anders over en ontving Miranda heel veel haatberichten over haar uitspraken in de podcast. Velen konden het namelijk niet geloven dat Miranda Raven niet herkende en niets van haar werk afwist. "Hoe kun je een cheetah girl daten en niet weten wie het is?", "Ze liegt hierover. Het kan niet anders" en "Het zal vast komen omdat ze zwart is", reageerden mensen op social media.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Raven reageert op haat

Op TikTok plaatste het koppel een video waarin ze alle haat aankaarten die Miranda had ontvangen. "Ik ben hier met mijn vrouw, Miranda, om te zeggen dat jullie moeten stoppen met haatberichten in de comments. En stop ook met de doodsbedreigingen in haar privéberichten", begint Raven de video.

Miranda laat daarna in de video weten dat ze nooit heeft gezegd dat ze niet wist wie Raven was. "Ik heb alleen maar gezegd dat ik niet ben opgegroeid met het kijken naar That's So Raven. Ik heb haar als kind niet gezien, maar sinds ik met haar trouwde en haar ontmoette in 2015, heb ik het grote deel van haar werk wel gezien." Vervolgens eindigt Miranda haar verhaal met dat iedereen wat verder moet kijken dan haar uitspraken in de podcast. "Ze is niet alleen Raven-Symoné voor mij. Jullie moeten begrijpen dat celebrities ook gewoon mensen zijn."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie