Entertainment

Kai Cenat woedend omdat Kanye West hem een industry plant noemde: “Ik kom van niets”

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Kai Cenat woedend omdat Kanye West hem een industry plant noemde: “Ik kom van niets”

Kai Cenat is een van de succesvolste streamers ter wereld. Met zijn livestreams bereikt hij miljoenen mensen. Volgens Kanye West heeft Kai Cenat zijn succes echter aan anderen te danken. Zo noemde de 46-jarige rapper hem een industry plant tijdens een interview. Kai Cenat heeft hier woedend op gereageerd in zijn livestream: “Ik doe dit sinds 2018.”

Opmerkingen Kanye West

Het begon allemaal bij een livestream waarin Kai Cenat een broek paste van Kanye's kledingmerk YEEZY. Cenat gaf daarbij aan dat hij de fit van de broek niet optimaal vond. Nou is Kanye niet degene die graag tegenspraak duldt. Zo zei hij in een recent interview: “Deze Kai Cenat wordt betaald door Adidas om mijn kleding af te kraken. Hij is de belichaming van een industry plant.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reactie Kai Cenat

Kai Cenat zag de opmerking van Kanye West met lede ogen aan in een recente livestream. Zo werd hij gek op het moment dat de rapper zijn achternaam uitsprak als 'Cent': "Wie de fuck is Kai Cent?" Ook de beschuldigingen over een vermeende samenwerking met Adidas gingen Cenat niet in de koude kleren zitten. "Ik had het alleen maar over de fit van de broek. Stuur me gewoon wat nieuwe kleren."

De 22-jarige streamer maakte duidelijk dat zijn succes niet over één nacht ijs is gegaan. "Ik doe dit sinds 2018 vanuit The Bronx. Ik kom van niets en ben verre van een industry plant."

Ster advertentie
Ster advertentie