Entertainment

Kanye West haalt uit naar Drake en J. Cole op 'Like That' remix

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Kanye West haalt uit naar Drake en J. Cole op 'Like That' remix

Ook Kanye West heeft zich gemengd in de beef tegen Drake. Hij heeft namelijk een remix gemaakt van Like That, de oorspronkelijke disstrack van Future, Metro Boomin en Kendrick Lamar.

"KENDRICK, IK HEB JE"

Alsof er nog niet genoeg sensatie in de hiphopwereld was. Kanye primeurde de track in een episode van The Download With Justin Laboy en hij maakt gelijk duidelijk dat hij het opneemt voor Kendrick Lamar. Zo opent hij de track met "Yo Dot, I got you", voordat hij zijn vizier richt op Drake en J Cole. “Y’all so out of sight, out of mind / I can’t even think of a Drake line/ Play J. Cole, get the p*ssy dry.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

LANGDURIGE BEEF

De ruzie tussen Kanye West en Drake heeft zich over de jaren ontwikkeld tot een van de meest boeiende verhaallijnen in de hiphop. Het begon met subtiele steekjes, maar escaleerde snel naar openlijke conflicten via tracks en sociale media. Een opvallend moment in deze beef was hun gezamenlijke optreden tijdens het Free Larry Hoover benefietconcert, wat een zeldzame glimp van broederschap tussen de twee liet zien. Dit evenement leek een tijdelijke pauze in hun ruzie te markeren, waarbij ze samenwerkten voor een groter doel. Ye haalde echter recentelijk nog in een inmiddels verwijderde Instagram post uit naar Drake en gooit met deze remix nog meer olie op het vuur.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

20 VERSUS 1

Zo is het heet onder de voeten van Drake. Hij houdt zich echter prima staande in deze situatie waarin de hele rapgame tegen hem lijkt te keren. Zo bracht hij zijn disstrack naar Kendrick Lamar, Future en vrijwel iedereen die iets over hem heeft gezegd, officieel uit op streamingsdiensten en gooide hij zelfs nog een disstrack op zijn Instagram. Hierin maakte hij gebruik van AI om de stemmen van Tupac en Snoop Dogg na te bootsen. Hoewel er dus genoeg gebeurd in de hiphopwereld, wachten we toch eigenlijk stiekem op een reactie van Kendrick Lamar.

Ster advertentie
Ster advertentie